|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
想問下OVERCOOKED 雙打 你地會唔會加手柄黎玩 定就咁拎住一人一邊玩?
我未買手柄 ,但就咁拎好似唔好揸,有無好揸手柄推介黎買?

想問下OVERCOOKED 雙打 你地會唔會加手柄黎玩 定就咁拎住一人一邊玩?
我未買手柄 ,但就咁拎好似唔好揸,有無好揸手柄推介黎買?

dragon quest builders 2

FF15............
星期六放飛機者死全家

FF15............

DQ 會唔會有中文 or 英文
屌,DQBuilder1都因為唔得閒買PS4所以無玩過,依家竟然出2

Multiplayer confirmed

如果個人冇乜創造idea,唔好玩minecraft既話係咪唔啱玩呢隻?

呢隻冇minecraft咁多元
但dq元素拉返分

用vita玩第一集 好正

Multiplayer confirmed

如果個人冇乜創造idea,唔好玩minecraft既話係咪唔啱玩呢隻?

呢隻冇minecraft咁多元
但dq元素拉返分

用vita玩第一集 好正

vita
屌,DQBuilder1都因為唔得閒買PS4所以無玩過,依家竟然出2

我vita版都未打完
可能我未用過pro制
但我插ps4制玩 順手過joycon我收住貨先

我vita版都未打完

因為每關都要重新起過就冇再玩落去

吓唔係沙盒game黎?

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

有幾章,每章都係重新黎過

係 我第一章落足力去起到好靚 一個唔該下一章重新起過

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

咁係咪爆晒機之後有得自由起

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

都幾得意咁
mario maker 起完第一關就變沙盒

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

都幾得意咁

其實2D沙盒算唔算沙盒
有無定義沙盒一定係3D先叫沙盒

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

都幾得意咁

其實2D沙盒算唔算沙盒

沙盒唔係冇話一定要做啲咩 任你玩個啲咩?

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

都幾得意咁

其實2D沙盒算唔算沙盒

沙盒唔係冇話一定要做啲咩 任你玩個啲咩?

yes,但唔係要個世界好寬好廣可以周圍行先算

我vita版都未打完

吓唔係沙盒game黎?

咁係咪爆晒機之後有得自由起

冇記錯就係要爆左機先
好耐冇開game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞