|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
Eshop 信用卡比左錢收到sms
但無email 無download 隻game 可以點?

同問

買之前就會收到sms,
佢未扣錢,你應該差最後一步未買就出左去
我都比佢fake過

咁點解決?
係香港地乜9都炒
Game鋪仆街嘅地方係收左你訂game嘅錢但冇講明到時隻game出果陣成交價係幾多,最後又話咩咩有機會調整

到頭來你訂左咪又係食炒價

屌咩你去買樓落訂個價定實左就唔轉架啦
係香港d仆街game鋪先當客係狗咁撚

訂野就不嬲搵信得過
有信譽果d

香港係越來越少
其實老任點解咁耐都唔阻止d 老翻amiibo
人地$50一套,正版就$75一隻(原價)
依家網上好多人大搖大擺咁叫人買老翻
仲笑人地買正版係on9
有時真係睇唔過眼
https://www.youtube.com/watch?v=Urb9cJcwAUA
『MHXX Nintendo Switch Ver.』ハンターライフ紹介映像

wfc

呢幾日搞咁多野,comg預售都係無點多過得28點

capcoin 自己on9,本身隻game 係同3DS同server兼一樣,本身已少左一截人玩,如果為左吸引高清黨,佢又公佈左隻MHW黎打自己,真係on9.

關事咩
Mhw主力都唔係打舊版本嘅老玩家,你見佢輕重炮變到tps就知佢想食邊條水啦(成唔成工另一件事)

我就專心等switch高清獵人
仲笑人地買正版係on9
有時真係睇唔過眼

好過連game都有老翻既
https://www.youtube.com/watch?v=Urb9cJcwAUA
『MHXX Nintendo Switch Ver.』ハンターライフ紹介映像

wfc

呢幾日搞咁多野,comg預售都係無點多過得28點

capcoin 自己on9,本身隻game 係同3DS同server兼一樣,本身已少左一截人玩,如果為左吸引高清黨,佢又公佈左隻MHW黎打自己,真係on9.

關事咩
Mhw主力都唔係打舊版本嘅老玩家,你見佢輕重炮變到tps就知佢想食邊條水啦(成唔成工另一件事)

我就專心等switch高清獵人

1.mhw食歐美派玩家
2.我覺得背後有人特登要係hd都未出就公佈隻真hd黎剃你眼眉
唔岩聽就當我被害妄想啦
Eshop 信用卡比左錢收到sms
但無email 無download 隻game 可以點?

同問

買之前就會收到sms,
佢未扣錢,你應該差最後一步未買就出左去
我都比佢fake過

咁點解決?

再入去買囉,你上次都未買就退出左
真係睇唔明咪去英文eshop禁下
仲笑人地買正版係on9
有時真係睇唔過眼

隻野底下有組冧巴 , 我唔知係咪每隻都唔一樣 , btw 就算每隻都唔一樣 , 老翻果d又同正版果d 撞左 , 任天堂未必有方法知道邊組係正版 , 至於直接拉人更加麻煩 , 除非佢要搞到好大 , 判刑又要有阻嚇力

至於網上叫人買老翻果d , 好明顯係人格問題啦 . 用還用仲要笑人買正版果d 真係屌佢老母都費事 , 費撚事益佢老母

再者港任無行貨amiibo 返貨都係問題 , 除左 aeon 係正常之外 , 十間驚鋪十間都係炒價黎 , 120 蚊一隻 (平果d ) vs 幾十蚊套 , 大把人諗都唔諗就會買老翻卡
仲笑人地買正版係on9
有時真係睇唔過眼

隻野底下有組冧巴 , 我唔知係咪每隻都唔一樣 , btw 就算每隻都唔一樣 , 老翻果d又同正版果d 撞左 , 任天堂未必有方法知道邊組係正版 , 至於直接拉人更加麻煩 , 除非佢要搞到好大 , 判刑又要有阻嚇力

至於網上叫人買老翻果d , 好明顯係人格問題啦 . 用還用仲要笑人買正版果d 真係屌佢老母都費事 , 費撚事益佢老母

再者港任無行貨amiibo 返貨都係問題 , 除左 aeon 係正常之外 , 十間驚鋪十間都係炒價黎 , 120 蚊一隻 (平果d ) vs 幾十蚊套 , 大把人諗都唔諗就會買老翻卡

見到依句差D噴笑,好高質
係香港地乜9都炒
Game鋪仆街嘅地方係收左你訂game嘅錢但冇講明到時隻game出果陣成交價係幾多,最後又話咩咩有機會調整

訂野就不嬲搵信得過
有信譽果d

香港係越來越少

遲下mhxx諗住去直銷網度訂 見佢之前個d 訂左真係拎到貨
係香港地乜9都炒

訂野就不嬲搵信得過
有信譽果d

香港係越來越少

遲下mhxx諗住去直銷網度訂 見佢之前個d 訂左真係拎到貨

訂左拎到貨係正常
幾時先拎到同幾錢拎先係重點
pokken係咪有專用手掣
諗緊買唔買大掣玩佢

hori果d 手掣唔知得唔得呢
mhxx 洗唔洗落game鋪訂定

唔使

真心? 我驚到時搶餐懵

硬食炒價咪唔洗搶囉

https://lihkg.com/thread/309862/page/8
硬食炒價都好過你做老翻撚既
想問I phone機裝switch online個app係咪一定要開個日賬或美賬I store?有無其他方法?之前用an機用qoo裝用第三方裝
未用過apple機所以唔知

唔使

真心? 我驚到時搶餐懵

日本都咁少人訂你怕冇貨?
wiiu隻3ghd長期99蚊添
老任幾時先會有新嘅第三方game發表下?應該話幾時有新direct睇

唔使

真心? 我驚到時搶餐懵

mhxx預訂表現如何

硬食炒價咪唔洗搶囉

https://lihkg.com/thread/309862/page/8

答你問題姐
我破解部機又關你咩事
仲要突登走去search我講過啲
老任幾時先會有新嘅第三方game發表下?應該話幾時有新direct睇

希望tgs前會開一次
往年都會咁做

壽命已完

硬食炒價咪唔洗搶囉

答你問題姐
我破解部機又關你咩事
仲要突登走去search我講過啲乜

硬食炒價咪唔洗搶囉

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

唔使

真心? 我驚到時搶餐懵

mhxx預訂表現如何

上面唔係post左得28pt咩

硬食炒價咪唔洗搶囉

答你問題姐
我破解部機又關你咩事

咁老翻撚係唔受歡迎既

老翻撚最鐘意講「關你乜事」
用返上面巴打既講法
人格問題,屌佢老母都慳返,費事益左佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞