|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
哇屌必買

http://m.gamestop.com/product/nintendo-switch/games/resident-evil-revelations-collection/151983

哇...屌..正喎...
唔知畫質點???

12/31

Placeholder

吓唔係沙盒game黎?

有幾章,每章都係重新黎過

係 我第一章落足力去起到好靚 一個唔該下一章重新起過

都幾得意咁
mario maker 起完第一關就變沙盒

其實2D沙盒算唔算沙盒
有無定義沙盒一定係3D先叫沙盒

沙盒唔係冇話一定要做啲咩 任你玩個啲咩?

yes,但唔係要個世界好寬好廣可以周圍行先算

原本個意思應該係好似上面咁講
任你走任你玩, 無限制
fb見話出左troll and I
真定假?見第1頁無講
真定假?見第1頁無講

出咗好耐
依隻野邊有人玩

哇屌必買

http://m.gamestop.com/product/nintendo-switch/games/resident-evil-revelations-collection/151983

哇...屌..正喎...
唔知畫質點???

冷飯

出左第幾次
ubisoft 隻rayman legend. 我諗總共十次都有

真定假?見第1頁無講

出咗好耐
依隻野邊有人玩

出左好耐
唔知玩乜不過見第1頁無所以問下
8月只等賤兔
有幾多人想代購買Pokemon 世界賽products? 我預人頭睇下使唔使兩個gip?
有幾多人想代購買Pokemon 世界賽products? 我預人頭睇下使唔使兩個gip?

今次有咩
joycon鬆咗可以自己3d打印粒的嚟換

2K18又話實體delay?定係舖頭擺個盒先,9月真係得digital?
真定假?見第1頁無講

出咗好耐
依隻野邊有人玩

出左好耐
8月只等賤兔

賤兔希望好玩
真定假?見第1頁無講

出咗好耐
依隻野邊有人玩

出左好耐
8月只等賤兔

賤兔希望好玩

我鍾意玩戰棋多過action
反而mon hunt未必買

今次有咩

都係個d,樣唔同而已

唔要

唔要

你仲好意思出聲

出左之後一部3DS就可以玩晒所有DQ正傳
I,II,III - 3DS VC
IV,V,VI - NDS重製
VII,VIII - 3DS重製
IX - NDS版
X,XI - 3DS版
我想任炒Mario maker 碟冷飯落switch到

同埋可唔可以岀隻jump 大亂鬥似返nds個隻
外國有消息話星期二晚會公司新作
老任請左啲youtuber去玩demo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞