|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
正傳都脫任喇
出MHXX咪會拎出街玩

咁到底有正規尿袋叉到電未

紫米10
同EV一樣..
火紋無雙出ティアモ
出MHXX咪會拎出街玩

咁到底有正規尿袋叉到電未

何謂正規尿袋?

利申:紫米尿袋開心使用中

anker 出左新尿袋support usb pd 但香港唔覺有
收到風Switch正式收皮
火紋無雙出ティアモ

3月已經收左皮啦
個個跟風買咋
火紋無雙出ティアモ

嘩射左

3月已經收左皮啦
個個跟風買咋

5周年冇新作得隻重製
之前畀人FF得最勁既bayonetta 3同大亂鬥仲未有消息
好心學吓Capcom port game 既效率啦
PS4正傳
動畫2期

之前畀人FF得最勁既bayonetta 3同大亂鬥仲未有消息

因為全部都係回家出落PS4
依家邊到仲有舊版splatoon amiibo賣?

日本

香港有冇

金百利唔知仲有冇

澳洲特價~54hkd一隻

因為全部都係回家出落PS4

好想要大亂鬥

Nier係咪冇可能
Switch又輸一仗,講左咁耐原來係咸濕波子機,呢鑊真係死撚得
Switch又輸一仗,講左咁耐原來係咸濕波子機,呢鑊真係死撚得

NS有咁差到連隻動作game都做唔到咩

我覺得隻DQ11可能係MHXX既翻版
即係HD化左3DS個版本就算
屌佢PS4個版本咁撚靚,點port落NS度

不為也非不能也
Splatoon2: 9-9-9-10 37/40
Snack World: 9-9-8-9 35/40
Rockman Collection2: 7-8-7-7 29/40
Hitman Complete: 8-9-9-9 35/40

不為也非不能也

呢次連傳統日廠都唔賣帳,仲點叫西方廠出多啲平時會出喺索/微果類game
FIFA18/2K18可能又要好似以前咁,一玩玩幾年了

嘩痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞