|Switch/3DS討論|Switch版Overcooked /3DS版DQ11已出|(53)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike

500台

500台

索索一打割喉戰(手持落選票尾即可半價買PS4 Pro)就收皮啦喎,當然要加機啦

500台

索索一打割喉戰(手持落選票尾即可半價買PS4 Pro)就收皮啦喎,當然要加機啦

有咩關係
三文魚支炮好難用
新DEMO

搵唔到,淨係見到namco隻 free demo 。。。
同埋歐ser 個 rayman demo 係咪都沒左?

500台

諗得太天真,排switch係想玩switch既遊戲,唔係話想打機所以排switch
排唔到switch唔代表就會去買其他機,因為你都係玩唔到switch既game
新DEMO

搵唔到,淨係見到namco隻 free demo 。。。
同埋歐ser 個 rayman demo 係咪都沒左?

Demo唔係分開放,係放響隻game個menu度
如果用wifi NAT type D

轉Lan線會唔會有用?

利申:用電話hotspot都同人連到機
想問下有無邊間嘅pocket wifi 好? 返工無wifi

呢期玩splatoon
屏幕有翹起既試下撕走塊玻璃貼佢,我祼機玩左幾個鐘無再出現問題
玩overcooked好似好lag咁
Monster hunter 個package有得訂未?
8月12號網聚 PM6:00~

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
7.rainbow(暫時可以)
8.森山野人
9.安心魚
10.哈力馬龍

甩底死全家
pokemon呢排做咩係咁出figure
屌咩美版sp2炒到上450
有人被出席仲要甩底死全家

d毒撚大個啦麻,開始有錢買玩具
8月12號網聚 PM6:00~

1. 直男
2. 灰色
3.啤
4.Lo
5.米撚
6.時之笛
7.rainbow(暫時可以
8.森山野人
9.安心魚
10.哈力馬龍

甩底死全家

果日唔駛做咁耐社畜,
不過要7點半
+1
差1個就1團馬車

個口
依家邊到仲有紅藍joycon 買?
係melb買好平 係咪應該買定返香港炒
如果用wifi NAT type D

轉Lan線會唔會有用?

利申:用電話hotspot都同人連到機

假設係同一個 network, 答案係唔會
玩overcooked好似好lag咁

玩落唔覺有咩大問題喎

不過兩個人玩都好難,成日兩個撞來撞去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞