無職轉生點解紅到?

409 回覆
88 Like 411 Dislike
暗影大人最勁 未轉生就已經可以單挑軍人
我諗大家定義外掛唔太一樣

我定義外掛=無敵

骨王/暗影女人咁

比你練到世界第一都贏唔到

無職主角係勁 但佢勁嘅程度似5歲就HKU first hon 畢業咁 雖然係好勁 但係有人可以贏到佢

同埋無職戰力設定係人總係會有破綻有弱點 就算比你練到仙豆悟空咁勁都會比人陰死

如果照你個定義咁主角生到咁靚仔又真係外掛嘅
人哋溫書溫10日你溫1日然後屌鳩佢做乜溫咁多?
你要同我一樣唔溫書再砌得贏我先叫勁?
邊有...
啱啊 我買晒25卷
果啲叫龍傲天流,即係無敵流
外掛流係拎住某種金手指冒險喎
果啲咩經驗30倍係咁,呢啲就真係外掛
無職個case明明係講緊就算有晒初期優勢,都只係上到中上程度
咁有啲小說寫主角修練成萬年先出得返來肯定好悲慘
大佬數字既野任寫姐
re zero 都有呢兩點
一定要開到盡先叫掛咩?
但呢隻「金手指」其實只係盧迪早發現咁解

其實個世界任何人只要同盧迪一樣 2 3歲開始練魔法練無咏唱 最後都可以有老師咁嘅實力 甚至咁勁

盧迪唯一真係算金手指嘅只有好高嘅魔力量

所以咪話似l4d 開無限彈咁
「如果一個社會郵遞慢過自己行過去,閪有人寄信咩」

而家香港都係喎
所以re0 都好正

題外話 re0 作者同無職作者好fd
改skin都唔係掛?
算啦 樓主講嘢前後矛盾 自己都兜唔到
呢度已經成為無職po (18)
呢個先係最外掛

點修練都冇主角咁靚仔
答我未 結局學院有無吟唱課係咪周街外掛
如果你定義擴到咁闊,對於北韓人黎黎講,住深水埗籠屋有兩餸飯食嘅香港人都係開緊掛
佢拎係住前世記憶知識冒險呢個係無職嘅根本設定嚟
佢唔練都係會同普通人一樣但分別就係佢靠前世知識成功令佢童年就成為所有人眼中嘅神童
而其他人同佢一樣咁練亦會可以成為你哋口中嘅外掛
緊係啦,結局講佢做左世界王教全世界學佢開創新時代都得啦,
結果點寫同主角開外掛有衝突咩
如果全世界都可以抽虛空 咁櫻滿集仲會唔會斷手
對北韓人黎講係
你到底有冇睇過小說
結局明明係後世史家覺得佢係垃圾
原來發現舊既魔法理論係錯都算外掛 你話點就點啦
師兄想問下達文西有冇開外掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞