Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
deathloop 好玩
今晚dl試下先
Deathloop玩time loop
仲以為有機會連返去其他自己
成隻game好似綁住條主線做支線咁
真係單純loop個格局勁細
有啲後悔買咗xss 但我多數喺房打機個mon得1080p又用唔晒xsx
升級上X
諗住得1k 用 S 實在太浪廢
有打開機一定攻頂
Mon 你有機會換
FPS 果啲點都贏
無咩人講外置硬碟,貴嗎?
成日唔夠裝驚

好貴
X 機 1tb 我夠用
因我見佢ig二千幾買左s臥龍畫面係流暢啲但裝埋地平線4同5發覺唔夠位
地平線130G容量
咁先係次世代驚丫麻

仲有gow5又係成百G
上世代GTA都過百架
外置HDD
要買就買expansion card

不過應該買X機先 真係有需要先再買expansion
無咩人講外置硬碟,貴嗎?
成日唔夠裝驚

好貴
X 機 1tb 我夠用
因我見佢ig二千幾買左s臥龍畫面係流暢啲但裝埋地平線4同5發覺唔夠位
外置HDD無用
要買就買expansion card

不過應該買X機先 真係有需要先再買expansion
等WD 擴充卡快d出
有冇人知xbox禮物卡同microsoft禮物卡有乜分別?
㩒入去2個既description都係一樣
禮物卡有冇得拎黎買pc gamepass?
見佢有另外一個 但直接redeem gamepass嗰個貴過禮物卡好多
Xbox 同 Microsoft 係2個唔同嘅online store
Microsoft gift card 理論上可以用嚟買電腦
不過好似換咗之後90日要用

你如果要PC game pass就應該要換Microsoft 你望清楚再換
可能直接換PC game pass抵啲
你自己計下先
計過禮物卡係抵啲
之後redeem10蚊試下先
一次過換多啲會平少少
不過真係少少
隻 Ghostwire 玩咗一陣幾過癮喎, d 動作好撚中二 畫質開到最高畫面都幾靚丫
再玩耐啲就唔過癮
有無咩網睇特價game 好用?
官網啲排位好難睇
Ghostwire tokyo蜘蛛絲mode有個任務條件係過三十層樓未曾受過傷
臨尾先整呢啲濕鳩成就嘢玩鳩人我屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞