Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
如果淨係pc玩,其實每個月續29蚊係咪就夠?
當然
5月GP有咩玩?

呢2個月真係好悶
30FPS RedFall
遊戲界好多年 5/6/7/8 月冇特別野玩
minecraft legend幾點有得玩
想請問下有冇網站買game pass for pc 英國版係平
應該好多架喎,日日都大把人唔見信用卡
你一Google 應該大把online store 嘅價彈曬俾你
想問下大家知唔知有冇方法可以買到阿根庭or土耳其服個d game?
想問下大家新買機送個$150禮品卡,大約幾耐先會收到?我星期六買機到今日都未收到

另外想問要網上登記保養嗎?定係保留收據就ok啦?
thx
幾個工作天就有
睇單保養 網上果個唔準
https://account.microsoft.com/devices
入去睇個保去到幾時
唔夠一年就搵 online cs update info 就 ok
唔好意思想問吓有無確實資料顯示DiabloIV會/唔會上gamepass
唔駛諗
要睇收購成唔成事
成事既話就同bethesda 果堆一樣會上哂gamepass
但如果真係知會唔會成事
就唔會留心隻game
晨早買定blz 股票(升/跌)
到時收錢買一堆diablo 4 出來派街坊都仲得
收購成功或者會上diablo ii俾你
《暗黑破壞神4》總經理Rod Fergusson最近在Xbox官方博客中討論了遊戲的發行計劃,在採訪中Fergusson分享了他對將該系列擴展到PC平台之外的熱情,並透露了玩家在Xbox當前版本上所能看到的性能。

根據開發者的說法,《暗黑破壞神4》將在Xbox Series X上以60 FPS的4K速度運行,而那些在Series S上玩的人可以期待遊戲能60 FPS的1080p速度運行

#REDFALL收皮未
我覺得上就一定上, 但應該唔會今年, 你想玩都係買啦
redfall會更新60fps㗎嘛
有時我又覺得唔洗太harsh嘅
今晚開始ML到6月
要問sony 個邊想玩到幾時

隻鬼線東京雖然遊戲性一般,但張地圖整得勁靚
呢幾日清埋蜘蛛絲mode成就玩到想嘔
個製作人(唔係三上)淨係識搞一堆要人嘥時間農嘅要素落隻game真係好打極有限
而家都十拿九穩,睇下索尼仲想點拖法
不過單嘢都燒到埋佢哋自身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞