Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
你呢句野
公海就會俾人笑鳩話 pc 都可以擺大廳
好似話xss只support到部份game 4k
講錯,我果部係X
我都有pc連xgp,諗緊買唔買xb,怕買左唔用
咩game玩xsx會爽d?
睇下自己需要囉,因為我書房用電腦打機,同廳開音響用手制打機,係2種體驗享受
想問吓有冇巴打有用creative bt-w4去連藍芽耳機?有冇咩問題?
55吋4k 電視梗係配XSX
某廠出game console 係好過pc好多
pc版會好多意外
咩廠?
55”4k 配音響緊係玩console 啦,接近個人影院打機
應該講緊光榮
即係又係3年金+79?
你pc無問題咪唔使xbox
我pc壞咗懶得整
直接買部xbox抵
我又無咁Low
我只係有部粒U係十幾年前既肥龍2 X6 1100T +1030
原本部機淨係玩到AOE2

因為一直都有game pass拎黎玩AOE2又擺住無乜點用
就膽粗粗去買張二手1060睇下玩到乜 (其實都係想玩下劣評如潮既Soul Hacker 2)
又點知1080P開全高都仲得
Train Sim world 3都得
之後望下spec原來1060都夠玩好多game

又咁岩部XBOX360壞左幾年D掣又無用過
但game pass又好仆街唔認一般藍芽掣
插個receivier又用到...

咁就慳左千幾蚊
本身有部舊機又唔同講法嘅
但1060近呢一兩年嘅大廠game應該玩唔到幾多隻
畫面靚嗰啲諗都唔好諗
都唔只koei一間啦
咩顯卡殺手forspoken
GTA4、5都執咗幾耐optimization
仲有大把
近期 WILD HEART PC 一出都死
10分教育作又死

SFC 都夠玩好多GAME
仲平
如果我pc有6個月gamepass, 係咪應該買多2張3個月for PC, 再買2張12個月gold, 再升ultimate? 我睇到有啲亂
你想轉去 console 度玩 xgpu ?
手上 pc pass 同 live gold 分開計 , 我唔知可唔可以夾埋做 3 年
pc game pass隻everspace 2 幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞