Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
新手岩岩加入xbox series x
想問下點解我官網搵唔到xbox live gold一年買既?
得1個月同3個月
同埋點升級做xgpu
12個月冇得喺xbox.com買,
可以去:
2000fun
https://www.openshop.com.hk/mb/product/6111.html

M$外判estore(要分3次買)
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/12mogldcrd/S4T-00034?locale=zh_HK

買夠3年, 入code果陣唔好tick 自動續(tick咗會送多1個月令你入唔哂3張12個月), 之後去返xbox.com 升級
點解隻crime boss rockay download唔到嘅
thx bro
我要上 utube 睇人點玩
最難搞呢個

鬼線東京 12號香港時間 0800 Unlock
執地下 D 電兜圈打
飛繩走佬
Xbox cloud gaming 係唔係我xsx 買左既game pc 都玩得
後尾過咗,都係執返枝電漿卡賓槍,用槍打最好
試過執電打仲易死
成日扔咗落牆炸死自己,一係揸住搵緊佢嗰陣俾佢開槍射爆即死
上年開始已經無咗auto renew 送多1個月

入嗰陣你留意下system有冇提你
要隻game support cloud gaming
同埋身處地區有cloud gaming service
想問 tag & go 係咪都買到 game?
垃圾game,見到人玩都覺得悶
係幾悶下,但入xgp又會想試下
應該得掛
真係唔得咪用tap and go買xbox禮物卡再買game
真係咁垃圾咩
睇人玩打怪全程都係拉打,啲怪嚟嚟去去都係嗰幾隻
真係咁垃圾
咁要親身體驗下
Deathloop都一開始又係被話悶
都真係..
想問下xss駁電視有冇得較低畫質出到高啲fps?
而家駁電視出到2k但30定60fps好低
未玩過,好唔好玩
冇得任你較
轉 X 機唯一出路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞