Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
雖然game pass mission嗰邊唔會有bug
但唔玩game pass啲game就解唔到有時攪到我無動力玩買咗啲game
上個月買左xbx 第一隻game 就係佢, 打爆左 好正
有冇人試過成就有bug 拎唔到?
頭先打gear of war 過左1-8關冇比我, 2-2又比左
前幾日the club買咗nova 7x,無幾耐就有順豐單號
但到而家上順豐個網都係check唔到物流,無呢張單
商戶發貨係咪伏嚟㗎
上個禮拜美馬賣緊159鎂 不過最後無買 覺得唔值過千
見到減到咁又多好評先買,還掂前排又買咗dolby atmos
原價就唔屌佢喇
接受唔到Xbox 用要吊住條線
應該係 the club 出咗單
但順豐放假未 pick up , 睇今日
nova 7x 冇線喎
咩吊住條線,無線㗎嘛
應該係,唯有再等等
個dongle 唔係要吊住條usbc咩
部機吊住啫無所謂啦
或者換個接頭 吊住唔順眼 不過算啦都無買
想喺電腦game pass度玩AOE2 但係入到去就話咩使用者權限錯誤 冇得玩多人 但係我隱私權嗰度已經全部撳咗允許

有啲多人game玩到 有啲又玩唔到 唔知點解
你個 PC PASS 唔是自己的 ?
係我自己嘅 我一個人用所以應該唔關咩家庭plan事
Xbox 有冇類似Steam Family Share 嘅功能?

5月2號都仲唔update張野

HK no IT
Marketing 嘢都入IT 數
寫住即日至4月30日優惠

咁依家買有冇$150 gay card㗎?

2個部門都要拉去打靶
IT 又要去陪葬
無水飲換得遲又係IT
琴日打完3 個成就就拎唔到個個月都係咁 好煩
咁早做做咩次次都睇定啲先
係咩功能嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞