Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
我F1 22 Xbox 都係殘體
EA 啲嘢成日都係咁
唔會想幫襯
我轉到英文介面 但轉唔到個旁述 一定要聽普通話旁述
即刻唔想玩
我就係咁
有無巴打都係PC xgp fifa 23但有繁中?
依家係咪冇咗$10 upgrade 大法?
我有gold live 但撳個upgrade page 都係要$79
之後冇幾耐會唔會又有返?
原來就咁俾$79 都做到升級,
我仲以為要月供添
爬返文見到大家啲答案
$10無咗啦,用$79都可以升級
啱啱睇到個解法唔知幫唔幫到你
將部主機抆埋插蘇完全斷電,之後重開試試
睇唔明
Florian Mueller
@FOSSpatents
4 分鐘

BREAKING: #Microsoft's purchase of #ActivisionBlizzard has been cleared today by the Korea Fair Trade Commission, apparently unconditionally.

又又又又多一個國家批 , CMA 如何部署
眾人皆醉我獨醒
UK 2 點開波同 CAT 玩遊戲
睇下 CMA 點樣做世界警察
有無人聽緊CMA appeal個hearing
有睇文字直播
好撚柒 CMA
car mechanic sim
今天登陸
Farworld Pioneers (首日登陸)
神筆狗良

6月1日
Car Mechanic Simulator 2021
The Big Con
Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer (首日登陸)

6月6日
失憶症 地堡 Amnesia: The Bunker (首日登陸)
Hypnospace Outlaw

6月8日
符文工廠 4 豪華版 (繁中字幕)
Stacking

6月13日
多爾多涅 Dordogne (首日登陸)
Amnesia
仲有十零日就showcase,希望有驚喜追加
原來Chicory: A Colorful Tale昨日同步更新咗繁體中文,

再沒有不玩的理由
如果我乜都冇 點買最平
先買gold live 再升 ultimate ?
YUP
SAME AS #2
但想問下 如果我係game pass for pc 仲有冇必要升ultimate 因為for pc 好似唔洗金會員 都可以連線打
加多一個問題 如果買金會員 3 年邊到有得買
PC 冇需要上 Ultimate
金會員去 2000fun 買
但如果用升級法差嗰幾十蚊都唔爭在升埋ultimate啦
喺microsoft store買game有折扣,同埋難保第日會唔會買主機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞