Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
巴打係咪衝咗大菠蘿IV 套裝
係呀~ 買機送game, 我諗唔到咩野理由唔買了
enjoy
😁💰
2077 dlc留俾xbox showcase 講

Lies of P - 9/19 [D1GP]
Demo out now

Party Animal - 9/20 [D1GP]
https://www.youtube.com/watch?v=yVtpsOHGF7o
PERSONA 3 RELOAD - Early 2024 [D1GP]
https://www.youtube.com/watch?v=LXhfwoPJfm0&ab_channel=Pocketpair
PALWORLD - Jan/2024 [Early Access]
Pokemon + Gun 方式遊戲

《人中之龍7 外傳 英雄無名》的預告片,遊戲確定將於 11 月 9 日在 PS5、Xbox Series、PS4、Xbox One、PC 上推出。
https://www.youtube.com/watch?v=MmX7a_e65uU
波斯王子系列新作
動作冒險平台遊戲
2024年1月18日發售
唔係11號先showcase咩?做咩咁多好消息
尋晚 Summer Game Fes 跑先
期待嚟緊嘅禮拜日晚吧
最開心官方leak埋p3 remake
好似話會有驚喜消息,希望真係會係意想不到嘅嘢
唔知demo個save會唔會繼承落正式版 好似冇講
唔知有幾長玩
想問game pass d game 會唔會見到有限期?

近排見到Xbox d game pass 既game 幾吸引,想買多部主機

但唔知幾時會落

想打P4 P5 + SD Gundam + halo + 人中呢d
同埋想問多一個蠢問題

PSN d 免費遊戲只要限期內down咗,
就可以慢慢打,就算下咗架,都可以打到個帳號無續期先cut 走個game

Game pass 如果d game ,係咪都係一樣?
定係話cut就cut
未打完都會照del 走隻game
通常上架一年會落
M$ 自己studio 出(halo, forza) 果啲無限期
三廠預最少 1 年
自家品牌冇特別 License 都唔會落架
Gold 免費驚同 PSN 果D 一樣
PASS 果D 落咗架就落咗 , 冇得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞