Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
講起Forza 我一直以來玩賽車game都成鳩日扭呔經常都扭得太盡炒車

直到見我個仔玩(9歲)
佢第一次玩賽車game已經勁過我,扭呔準過我好多
跟住我先知,原來玩賽車game唔係淨係按左右
想轉少少呔係應該按analog左上or右上,而唔係一下下按左按右
出FM先諗軚盤
微調
一下一下死得
踩油門同 BRAKE 都唔係一野踩死
Mergers: Commission clears acquisition of Activision Blizzard by Microsoft, subject to conditions

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_23_2705

最重要的三個國家英國 歐盟 美國

目前1:1
cma啲傻鳩理由弱智都唔信啦
真係仲以為自己日不落帝國
CMA 如何部署
FTC Lina Khan 日日俾人笑鳩
美國FTC無約束力,除非佢向法庭申請禁制令,但係係好難申請到
微軟亦預咗同佢打官司,所以可以唔理FTC收購咗先等打完官司再睇下點
如果覺得Nova 7x wireless bass 唔夠
係咪要上 Nova Pro?
唔大分別
CMA執柒咗佢啦
今日開gamepass都未見上架既
堅持收購嘅話應該唔止動視退出,微軟都要退出
如果唔係年年俾CMA罰10%營收
等睇玩大啲,英國人轉用linux
咁邊隻好
玩嘅時候都要全程開 vpn嗎?
係咪要開住主機先玩得?
冇邊隻低音出色
要生巴了

準備出 XBOX
正呀 唔知會唔會入pass
唔講真係唔知
支持
到時全英國無新windows 無新office

cloud gaming 真係無嘢搵嘢嚟講
你cloud gaming 做得好=壟斷
你console 做得唔好 收購人哋=將會壟斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞