Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
我見到巴哈有人得先走去試,點知都係唔得
不過隻guilty gear都幾好玩,好多年無玩格鬥game了
想買斷
22 係上一代喎 , 應該唔值錢
據EA公布的最新財報(23財年Q4)顯示,《Dragon Age》系列新作《Dragon Age:恐懼之狼》將在2024年4月之後才會發售。

《空洞騎士:絲之歌》官方營銷發行負責人Matthew Griffin說:“我們原計劃在2023上半年發售,但開發工作還在繼續。我們感到很激動,遊戲目前的狀態越來越好,它的規模也變得相當大,所以我們想花時間把它做得更好。等臨近發售時我們會透露更多細節。”

Nvidia 今日宣布於本周末舉行的《暗黑破壞神4》壓力測試版本將支援DLSS3,官方還宣布即日起購買40系顯卡還將免費獲得《暗黑破壞神4》PC 數位版遊戲

Xbox遊戲營銷副總裁Aaron Greenberg最近更新了他的社交媒體頭像,使用了新的Xbox Logo變體圖片,這張圖的效果看起來像是參考了《HellBlade 2》和《宣誓》。

終於 60fps
唔包中國

唔知香港計唔計
game pass爆咗好耐...
等得閒先再解1000G
咁大家建議等wd black 出咗先買,定宜家衝seagate 版?
美馬個價又升返,唔趕住用既就等埋先囉
尋晚玩咗陣Xcloud,感覺比想像中好。畫質,流暢度同loading time都幾好一拎起部ipad 就玩得而且唔使俾錢(本身有game pass ultimate)正到cls
新手一問

岩岩買左XBX,玩緊REDFALL,請問點樣多人連線?? 我個FD LIST冇人的,係咪一定要本身加左FD,先可以玩多人MODE??
隻 GAME 好似係要連 FD 先玩到多人
收到
無FD就入group啦 好多清可以Add
https://t.me/lihkgxbox
但呢個 GROUP 都係得兩三個玩紅落
sad
推你玩呢隻 , 冇死錯人

其實我都有玩

請問有冇教學點用到xcloud
禾多你 5 分鐘 , 贏咗
用VPN去支援嘅地區(我係用日本🇯🇵),之後去番Xcloud 個page, 將個page加落主畫面再登入番就玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞