Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
我睇到係SONY 周圍都擋得好勁
尤其係美國果邊最麻煩
好彩game pass有,如果唔係我一定唔會比錢買
美國嗰邊而家咪出動到參議員要求索尼公開同三廠嘅獨佔合約
繼續拖繼續食花生
我都玩緊,啲收集嘢真係多到癲,好似玩緊ubi game咁尤其是啲靈魂,搵到2046
但個地圖真係幾用心下,最鐘意佢好多場景都可以入室內探索
戰鬥我主要用水系玩近戰,覺得都還可以無咁悶
出動到呢個本身係因為SONY 挑起美國貿易部去起訴微軟收購案會造成壟斷
政府果邊先應微軟要求要求返SONY 果邊提出證據證明佢自己冇壟斷先
有排玩
水系一掃打晒前排啲怪埋唔到身,火系用嚟打boss夠大力,風系得機關槍好用
影相任要你搵返個地點出嚟都夠晒頭痕,幅地圖咁大
同我一樣咁打風只會得返單丁怪嗰陣轉嚟用機關槍
都係用返索尼嘅套路去對付佢自己
進度係慢但成件事風向都轉緊幫微軟
https://twitter.com/XboxGamePass/status/1648310756340019200?s=20
Coffee talk同The Last Case of Benedict Fox吸引過隻Red Fall
咁咪好,可以專心玩Zelda
隻涉谷步行我玩到第 2 章 , 就熄 GAME UNINSTALL
隻 Benedict Fox 有興趣
如果唔係張地圖整得靚,我都一早放棄咗
早幾日新買xsx,想問xsx個保養要網上登記嗎?定係保留收據就ok?
仲有想問下xbox storage expansion card見amazon好似抵買d,如果係amazon買,香港會唔會有保養呢?
或者大家有冇其他ssd取代方法,好似淘寶買個d大家有冇用過呢,個d有冇大問題呢?
thx
開機 login ms account就會自動登記
去返你account details 睇日子啱唔啱
唔啱搵online CS 佢會叫你影單俾佢
Amazon好多時都有折
Seagate無全球保 水貨香港無保
淘寶我自己就唔會
如果你買 等你review
有無人玩minecraft legends, 好似幾過瘾

https://www.youtube.com/watch?v=B9kznXVTEUg
暫時未聽過人壞卡
入水貨零問題
Carousell三年member四百幾蚊
老鼠貨?
土耳其, 阿根廷區
開頭入局非常忙碌
推薦同fd一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞