Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
呢招點會威脅到歐洲國家 fb同apple最後咪都要跪低
可能uk地區放棄xcloud實際啲
我係,未試過中途停vpn
我係講緊Xcloud 唔係remote playXcloud 唔使主機都玩到
係咁易仲駛乜打官司
cma擺明要屈錢,連微軟動視互相投資都禁止
乜乜雲端壟斷嗰啲理由鳩噏㗎喳
最大問題
CMA 將所有 XGPU 用家當晒係 CLOUD PLAYER
CMA on9到好心做吓功課先衝出嚟7更何況cloud gaming 仲係在發展早期階段,現階段最有潛力嘅就係Xbox(Google stadia 已死)咁睇法係CMA阻擋緊cloud gaming 嘅發展
冇人投資
冇人競爭嘅市場, 最 FAIR

已登陸
FIFA 23

5月18日
鬼怪傳說 (繁中字幕)
斬妖行 (繁中字幕)

5月23日
Planet of Lana (首日登陸)

5月25日
Cassette Beasts (家機版登陸)
鐵路帝國 2 (首日登陸、繁中字幕)
Massive Chalice

5月30日
Chicory: A Colorful Tale (首日登陸、Celeste開發商作品)
唔止英國,美國FTC嗰邊都好似有阻滯?好想知

成單收購最後結果如何
FTC Lian Khan 要告鳩 MSFT , 法院冇俾臨時禁制令

MSFT 基本上可以唔理 FTC 直接 CLOSE FILE
而 FTC <> MSFT 排緊上 COURT , 8月2 號 in-house trial

5-6月內就會有 南非 / 紐 / 中 / 韓 / 加 / 土耳其嘅 decision
今年fifa咁快手
之前好似要等到9月?
唔係 , FIFA22 都係差唔多
想問下要點先玩到cloud gaming,係咪一定要有vpn先得?
係,香港未有Xcloud
入咗game就可以停
終於拎左果500 分
玩邊隻先拎得到?
玩賽車 一定要download standard 版
之前回報咗,效率勁快幫我加咗500點
早講吖玩左十個盃都黎緊
我玩咗13個
仲要星戰果個玩左勁耐先出一個盃
FIFA 23 多嘢玩過FIFA 22
世界盃賽
改寫我德國隊又係分組賽出局既傷痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞