Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike

Xbox 宣佈於北京時間6月12日凌晨3點舉行《星空》直面會和Xbox遊戲發布會
勁。。
我搵左好耐
搵野
上 2000fun 同 directbuy 睇咗先
starfield 好似係GP DAY1?
有搵2000fun, 冇搵依到
Microsoft 官網果到都冇貨
唔仆街再傾
睇巴哈 , UPDATE 番少少

微軟公布2023年 Xbox Game Showcase 與 Starfield Direct 兩場發表會/直播節目

台灣時間6月12日凌晨1點
Xbox第一方工作室的首次公開陣容
遍布全球的合作夥伴最新遊戲資訊 + 消息
Xbox Game Pass最新陣容

Starfield Direct 直播節目
Bethesda Game Studios 開發的 Starfield 消息
實機遊玩 + 開發幕後與訪談
將在Xbox Game Showcase結束後緊接播出
咩意思
RedFall唔惦攪到人對StarField都無信心
StarField 睇介紹片感覺都OK

(至少畫面唔係20年前質素)
希望會講Forza Motorsport 幾時出

電影風格解謎冒險遊戲《拉娜之星(Planet of Lana)》將於5月23日發售,登陸PC、Xbox One、Xbox Series S|X,首發加入 Xbox Game Pass (XGP) 。
想問XBOX flight simulator呢隻GAME係咪冇得設定做中文??
等咗好耐
希望本篇內容搞好先,咪嘥時間落嗰啲一千個星系探索啲gimmick 嘢度
5月或6月出X機有冇咩優惠
我睇要跟賽車game 我又冇興
好似有殘體
當初係amazon買
尋日有search過吖,覺得流流地
無辦法 2020年好似斷晒貨
等咗唔知幾耐先返貨 等唔到
美馬xsx 擴充卡特價,抵唔抵屌?
不過我硬係覺得隻wd black 會係差唔多價位
幾銀???冇留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞