Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
戇撚鳩傻閪30fps,仲要自己廠出,慒撚左
唔知邊撚個傻鳩食屎大,del左一堆車既model,等下喇
更正唔係del一堆,del幾架

https://youtu.be/3stNjAnAkm0
佢地內部係出左D問題,因為trailer有出到既車竟然宜家收番做DLC,但未至於係錯手del左D車,可能係版權問題/無做到3D內部?

等睇佢自爆
波殊 911 GT3
Saleen S7
內部又柒
痴膠花game pass pc而家game數同console game數基本上睇齊想打埋stream 個market share
仲要好多game基本上gtx1060已經1080p全高fps順玩高少少要求既入張1080已經夠做

求其礦渣執張display card+xbox360手制已經玩到
咁使撚買xbox s
你唔買機我估 MS 冇所謂架,佢要個 subscription 之嘛
你 2K 砌到一隻 PC ?
唔會以為得張卡就開到機掛
請問大家有冇試過redeem HKTV shop禮品卡? 等左一日都仲未收到confirm email. Microsoft Rewards個order history就仲係In Progress......
正常要等幾耐先有? 第一次redeem
我 redeem xbox gift card 咋
未試過 HKTV
我就係電腦開始多game玩唔到想砌過部
格格下價發現都係買XBOX算
好合理
有啦,以為redeem咗轉頭就有,點知要等成日。
有冇巴打試過開到機但冇signal?
其實點計都係買xboxs 抵屌
我PC 就書房玩,XSS就大廳55吋4K TV 加 5.1影院玩
真人表演 30fps ?
三年過咗期會唔會有方法再join
同樣方法 $79
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞