Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
好似隻GAME一樣行4K
只係你個MON輸出1080P
呢個都唔緊要
我驚佢每月要求加多咗 到時每月都解唔到就含得撚
大家好,新手一問,我個人用pc,想問下ultimate個獨家優惠有無用(係未買大作有額外折頭),因為唔想煩諗住訂pc game pass就算,都係29蚊個月
屌屌屌!
頭先係屋企樓下OK買2張$150卡,
收據有出到,拿返屋企居然兌換唔到,
寫住此卡未開通!

聯絡微軟客服
呢排好似好多人兌唔到
過左辦公時間,只好聽日先打,
記得差不多十年前佢哋啲卡做工比較差,我試過刮甩卡上嘅字,有打去客服,
不過佢哋當年嘅辦公時間好似朝九晚六,
而家好啲,朝九晚九,星期六日上午都辦公
但係我用x都覺得多framedrops
微軟香港XBOX果條客戶服務熱線其實做得好好㗎啦!隔離PS個客戶服務熱線完全係一個笑話!
應該唔知你問乜

想問最底獨家會員權利係d咩?同埋第一項xbox live多人連線遊戲係未即係同人連機既意思?
Game Pass 買野有 9 折 , 仲有權益 , 送下 skin / dlc 果d , 少禮物
Xbox Live 就係多人連機打果D , 例如 COD Multiplay
感謝咁我都係join番pc game pass算,唔使煩,單機多
$29 / 月 抵
衝呀
有冇snow runner同好 越玩越上癮
應該好少人玩
尋晚有冇人online連線唔到?
可以DL野,但入game連唔到線,唔止一隻game係咁
好多種貨車玩 customization 又多
不過會玩到訓著
尋晚有 FD ONLINE 玩 , 冇事
新post lm
有冇巴打可以推薦下xss可以用咩電腦mon (budget below 5000 二十幾吋)
5000大把選擇喎
大牌子27" 4K 144hz
佢好似要HDMI 2.1 先support 到2k 120hz 好麻煩
而家上到5000蚊呢個價位嘅moon
基本都有2.1啦
5k 內 27gp95r
有冇人同一隻game用pc同xbox都有玩?我玩soul hacker2, PC玩完save左,但第二日xss話個save同步出問題,要用返xss裡面個save 覆蓋返cloud嗰個,結果pc玩嗰兩日嘅進度冇哂,暫時係發現soul hacker2係咁,之前hifi rush又冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞