Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(34)

992 回覆
12 Like 9 Dislike
Game Pass會落架
落咗架就無得玩 想再玩就買game
落架前ms store會有discount

Live Gold 同 PS Plus一樣
sub嘅期間拎咗就有使用權 直到個sub expired

live gold送嘅game無ps plus咁多/好
但plus送嘅game好多都已經喺game pass
請問想入坑xsx 玩D4

而家係咪D4 bundle$4299 再加Xbox live gold $349 x 3 + $10最抵買?

即係要玩D4 主機加gold $4299+$1057?

另外部電視得hdmi 2.0有冇大影響
D4 bundle 最平係 $3780
而家無咗 $10 升級, 要$78
吓 邊度有$3780
係呀暫時呢個最平了
前兩日有 3780 跟 D4 , 你遲咗

電視得 2.0 冇影響 , 你出唔到 4K120 之嘛 , 冇幾多隻做到
冇了 3780

升級你啱 , 要俾番原價
lies of p 又幾好玩
D1GP
Down完好似入唔到試玩版
我 down 咗未試 , 試下先
據外媒Exputer報導,微軟《極限競速8》將於今年10月10日發售,首發登陸PC、Xbox、 Xbox Game Pass (XGP) 。該遊戲將會在明天的Xbox發布會上亮相。
個升級被退了

聽講終極版送啲嘢都喺返度,仲提早玩咗成個禮拜,算係咁啦
屎賓沙有steamdeck?
幾時可以方便SD玩gamepass?
叫你用cloud
10月10,有排等
其實cloud gaming 係幾正
買番普通版了
唔覺唔覺就好快到
9月玩住大話 P 同星空先
想問下xgpu就過期,續期最平係咪完左之後隔一日買3張12個月金會員code再join1個月xgpu?

但官網冇左12個月金會員賣既

官網無就去第二度買,例如2000fun
操作鳩到 秒del
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞