One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
原來係咁
難怪上集尾田講唔醫傻笑佬啦原來GG
但係路飛出海前秒殺左近海之王,戰力狂崩
真,呢個情報好撚正
我覺得D戰力差真係好奇幻
其實輕鬆贏都可以 但秒殺…
基德就算對大媽凱多無本事單挑 但廢極都叫頂到陣攻勢
依家變左凱多出場秒路飛個幕咁
都要有資格自講啦,一招都頂唔到
秒唔係問題
但係旁白寫到佢從此完全摧毁
咁即係呢個角色已經廢撚咗
一個鋪排左10年嘅角色咁就完咗
打一日一夜先輸 紅髮咪廢囉
一直成套野都係側面描寫佢有幾勁 一直都鋪
不過尾田依家直接話畀大家聽紅髮好撚勁 明未呀

進步左就唔會畀人秒咩 現實就係咁…
大家天花板唔同

紅髮年紀仲要係屬於體能全盛期 又最強霸王式用家
仲要頂級劍術
近海之王已經係全op戰力最謎最奇幻
我幾鐘意喎
咁好睇都屌
你冇睇?
仲有秒女帝
都唔係咁講,基德不嬲冇腦衝。打凱多大媽都係俾人一嘢秒。之前仲要已經紅髮未見就冇咗隻手,今次人哋仲要係自己巨人地頭俾佢選擇,佢都唔理。
卡普同戰國加埋已經有海賊王level 啦,金獅子仲可以同佢地打足十幾日+打爆半個城已經係4皇以上level啦點會衰
醫返都浪費位置
完全feel到尾田想加快完咗one piece咁
完全feel到尾田想加快完咗one piece咁
連追幾個情報po 連登仔都真係幾撚難服侍
啱屌完基德憑乜撚嘢挑紅髮機呀?秒鳩佢啦下話?
而家秒咗 又屌
情報師柒咗
情報師還是有點添油加醋啊,最後一句旁白更正為:「在新世界艾爾巴夫,懸賞30億的尤斯塔斯·基德率領的基德海賊團毀滅。」 並沒有說基德海賊王的夢破滅。以目前編輯版本為準,見諒!
慣了

如果唔係空白100年之謎我應該一早棄左
神避係劍術的話,即係海賊王原來都係劍士?海賊王同時係當時世界第一劍豪?
我從來冇話紅髮應該秒佢
其實差唔多,滅團基本等於廢左個角色
至於海賊王夢想個個都知路飛以外嘅人想成為海賊王都係妄想no one cares

咁樣正常d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞