One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
貝克曼應該有全盛雷利實力,如果和國前基德打佢都冇死,之後一定buff咗啦,尾田寫到基德比人秒根本特鳩登
最惡世代咁搞法真係有D擔心羅
黑胡乜都怕
Big mom一個life or treat已經秒佢啦
心理能力上,甚平已經過佢頭
唔係生擒嘅話點會發動到life or treat
開戰緊企定定聽大媽9up?
所以咪話尾田根本唔想寫KID,特登咁退佢場
基德點垃圾都一定唔會比紅髮秒,點都打倒防守戰
唔係主角光環係沙國已經收皮
Dllm Kid 果頭咁撚型 呢頭比人秒
收得好差 基德咁就輸左 講到永不返生咁 如果無心寫 之前就咪安排咁多情節俾佢啦
你當85個仔女跛架?
有卡二喺度已經定左人心啦,車輪戰打,我唔信黑胡團夠體力 要生禽有幾難
蛋糕島卡二已經有4擋實力,宜家個見聞色分分鐘又進步咗
初見殺加路飛蠢啫
淨係講體術嘅話除咗阿金同CP9
前期冇乜普通人屈到三巨頭
無記錯斷手應該係羅同路飛結盟之前

不過我見羅打黑胡都猜得兩板,基德咁比紅髮秒太誇張
定係你太睇少紅髮?
皇副都斬9佢手
佢係冇任何情報下畀世界最強霸王式使用者秒有咩問題

皇副同四皇本身就有機會實力都差得遠
依個垃圾作者真正 又休刊
能力上可以做到
但條友自己唔識運用都係死

呢d就係性格改變命運
有咩皇副實力。打大媽又係靠羅,打凱多完全打唔入。就算用最勁嗰招打大媽,人哋都一啲事都冇,純粹係俾佢推咗落去。本身就過度依賴果實能力,有勇無謀。不過紅髮都幾惡,打爛埋佢㗎船
好耐無睇,羅比黑鬍秒咗未
始終都係變龍珠
越後出嚟打嘅人越勁

會唔會情報放流料
因為個作者唔識畫打斗 咪兩頁一張大圖秒左算
我只係覺得基德比人秒呢下太誇張冇可能會咁
你當白鬍16個船團跛架? 有Marco喺度已經定左人心啦,車輪戰打,我唔信黑胡團夠體力 要生禽有幾難
鬼島Marco已經有4擋實力,宜家個見聞色分分鐘又進步咗

咁點解又輸
如果紅髮秒一個30億,半個四皇咁輕鬆
咁最大問題就係紅髮有咁嘅實力點解唔一早做左海賊王
咁佢癈極都唔會咁輸掛
即使佢同big mom 戰係羅輸出居多,佢都叫有功勞,基礎能力應該唔會咁垃圾掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞