One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
屌你紅髮連三大將都秒到,基德55波就真係ON9啦

我知尾田有心畫柒基德,冇諗過咁樣退場,俾路飛跑出。

黎緊即係羅都離退場不遠了

黑胡同紅髮攞到大媽同凱多既正文。
如果泥佬又俾情報巴基。

最後一段,四王正式進入OP爭奪戰
呢兩個一早就應該淘汰啦,俾佢地上30億都ON99既尾田
路飛贏卡2上15億做五王已經係超新星堆中跑出
忽然又俾人追平

明明基德打凱多打大媽,打紅髮條靚都晨早輸過啦
唔係靠主角團BUFF鎖血,呢隊人唔識死,根本唔值得係呢個世界生存咁耐。

人又廢把口又臭,打大媽全靠羅,基德俾人秒真係睇到好撚爽。
唔夠紅髮打但都唔駛秒殺咁誇掛...仲要收埋皮, 海賊團都摺埋? 話哂都30億
欲練神功 斷手練功
之前連紅髮都未見到就輸左啦喎
認清事實,放棄海賊王之夢,
最終戰,黎幫路飛做海賊王算啦
平時run please冇內容劇情閒閒地畫成年,而家一個都算新世界下重戲份角色咁樣一秒退場
多數入左紅髮團,基德唔入佢啲𡃁都應該會入
好似龍珠阿樂咁,前段咪叫平起平坐級嘅人物,到後期少少已經比主角甩到唔知去左邊
冇死,退出爭奪OP之戰姐
之前連紅髮都未見到就斷左手

有咩紅髮情報

唔鍾意基德但基本上就係無主角命嘅路飛
同一個位出發,竟然揀到去有紅髮坐陣嘅Elbaf,比路飛揀中就係聚舊,比佢揀中就係死
路飛就揀中天才博士Vegapunk
戰力又有增加,熾天使加入埋仲屈
仲爭乜鳩,巴基自動勝出啦
基德正式超越柒治未
磁力果實搵vegapunk可能幫到手強化,可惜行錯路
基德不嬲都柒仲要又柒又串
佢退場真係勁開心,唔好再出黎就好。

其實尾田有心寫到角色佢又廢又串乞人憎
基德衰極都好,點都叫協助打過4皇,實力幾廢都唔會至於比紅髪秒。
加上尾田一開始有心寫佢打輸過紅髮分明係想佢之後覆桌,宜家寫死佢根本係自己handle唔倒,特登hea9我地
認清自己實力不足 做下路飛條靚幫打下咪算囉
冇羅賓同龍之子呢條鎖匙,

其實換基德邊有得上島,
俾機械水怪打沉秒撚左落海底啦
最廢嘅皇副級點同四皇比
基德成團加埋都未必夠Marco+濕鳩九俠
何況紅髮大本營個個精英,連送信俾白鬍子件蛋散尾田都設定好打得
基德其實打大媽一樣俾人秒。
唔係羅開滅聲根本贏唔到大媽落指令
羅下下打真傷,大媽條血同個盾都係羅扣既多
你係咪平時比大sir 屌得多呀鳩蛇
咁撚黑心
咁講即係基德三條路必死
不過基德去蛋頭島都係比cp0收皮,見到黑鬍又唔肯屈服又係收皮
基德依家可能已經摺得最舒服
重睇啦
之前係輸畀佢啲靚咋 本人都見唔到就收左皮
依家第一次打紅髮畀人秒有幾出奇

路飛一開波都畀凱多直接秒
係主角光環死好命咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞