One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
你講嘅嘢唔係冇道理
但係你嗰啲例子好撚毒
隔住mon都聞到
羅賓都係睇個啲書學嘅
薩烏羅估計應該都係解得到
但羅賓係連古代兵器都清楚
相信呢啲書應該無記載到
根本其他人解得通都未必夠路飛爭
反而最後粒紅石,究竟尾田想幾時出
由爭One piece 變成爭粒石頭
唔會香
講起真係on撚9
又話會受到雙倍傷害
點知隱藏數值無限體力,同主角一撚樣
玩條撚咩
生化閹人
基德其實漫畫入面都唔係頂左好多下
同羅都係一人一招,一人食一拳咁

你話幫羅分散左大媽一半攻擊,就岩
但尾田畫大媽焦點一都係向羅既多,基德好多時講野一直被王無視。
大媽焦點,7分對羅,3分對基德就差不多

講到底其實明唔明,變強係要生死相搏。
路飛不斷同卡二撞拳由撞到痛,變撞到55波,睇得出個成長。
但大媽打垃圾都唔係基德痛,其實打基德本體先係基德痛。
打羅就真係羅下下硬食。所以羅武裝色有成長,而且識解能力,連黑胡子都差D俾羅秒殺。

基德.....算吧啦,輸咁多次都冇成長和之國俾兵仔捉番去浸水
三色霸氣係乜都可能未識
Zoro=契仔
紅髮=大契仔
懷疑尾田係故意整悶幾集然後爆料休刊
超多討論

作為漫畫家,其實畫型畫勁一個角色太易,太多方法。而尾田應該係故意唔想。

因為基德滲出黎果陣柒味,真係明顯尾田故意
有心令佢一出場懸賞金名不乎實,
有心令一個角色去到劇情尾段,連霸氣都未太熟用
有心令一個角色打大媽傷害變輔助。
有心鋪排佢俾非四王斬斷手
有心令佢俾條靚多次串鳩佢
有心令佢口臭,串柒柒,乞人憎,俾人無視

仲有一個佢疑似打左餅乾士兵既線仲未開估我開始覺得係真
其實咁先正常, 邊得黎咁多成長
個個都成長咪變到龍珠咁
慢啦,四檔都好似畫左就黎十年先有五檔
俾粒果實佢咪兜到 由頭到尾成年紅髮都無游過水
第一話係閃現+企
大家唔記得凱多都一野秒路飛?雖然冇話基德之後會贏紅髮
唉 唔識講 已經無嘢好講
用磁力捉水怪 然後D分身又大部分機械人
屌你
其實紅髮先係真正主角
路飛配角 戇膠果實
紅髮主角 主角果實
佢隻船都唔係得佢一個紅色髮啦
神避唔代表避啱方向
凱老師話齋
只有霸氣先可以成為最強
羅傑都冇果實啦
屌 以後要講明(新舊人)了
一切都係為咗引路飛入局
紅髮在下一盤很大的棋
原來打完凱多已經成年 感覺呢年可有可無
我覺得尾田之後應該會寫到羅比黑胡秒
仲講數等到我個孫出埋世,路飛都未拎到OP啦....

Uta對大奶奶真係好臭又好好奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞