One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
基德自己都係海賊團, 大家黑吃黑, 係佢自己撩交打先, 又冇主角光環, 慘敗都係意料中事
紅髮: 新時代(未來) 係你地班最惡世代既舞台, 但現在是我的
大媽霸氣夠廢到仆街
年糕佬同K實係勁過大媽啦
人地劇情定位已經強行同羅縛埋一齊
就算幾唔合理都好,你講咩都無用
Ben叔未出過手唔評論
年糕佬,K,不死鳥個班唔會夠基德打
就正如雙翼已經縛住咗
無論山治表現柒過契仔幾多都好
兩個都一定係不相上下
咪同羅一樣級別囉 都係皇副 只不過羅勁啲咁解咋嘛 佢兩個唔會打得贏大將 唔會贏到年糕佬 K Marco 但係打個明哥就輕輕鬆鬆嘅
紅髮應該勁撚過羅傑

下次見基德
大媽有霸纏又唔講 霸氣實係廢過佢哋啦 我計你大媽冇預測未來 冇內部破壞淨係中階見聞色 武裝色同霸纏 一樣屌打佢哋
鬼島後嘅羅同基德起碼都Ben叔個級
唔夠四皇勁但已經非常接近大將個級
劇情定位咁高點會打唔贏年糕佬K不死鳥
Rockstar夠做

好慘,不過基德真係要再升級先入到最終章
你攞乜撚嘢贏年糕佬K不死鳥?一個有預測未來 一個種族優勢 一個無限恢復 你話基德同羅有高階霸氣就話啫 佢哋乜柒都冇 剩係得果實覺醒 打條撚?Ben叔嗰級?仲想斷多隻手?
屌你陳金城
拿拿拿
你又係到讀技名啦
第一日睇OP?
你分析咁多嚟托咩
尾田話佢贏就一定會贏
輸贏全部都係睇劇情定位
你大媽有霸纏點解贏唔到兩件霸氣廢物
因為尾田幫佢鎖血呀
年糕佬K不死鳥三個角色已經見哂底無野寫
尾田只會當呢三個係condom隨時用完即棄
依家基德順利推咗路飛上四皇
任務完結一樣即刻比尾田當condom
借問聲呢三個頭馬邊個有能力可以打半個黑團
凱多係當世最強尾田SBS講架
比凱多1001話認可果個個強者陰影,在生既得紅髮炸

尾田都講得幾清楚啦

凱多會在意紅髮,路飛,但忽視大媽。

依家尾田成條實力線講得好清楚
凱多>紅髮>路飛>大媽
依家凱多跌落神壇,就睇下路飛同紅髮有幾大差距了

用羅做標準黎計,大媽計單挑應該勁過黑胡子
唔係俾人救,羅可以夠料秒殺黑胡子
但大媽打到羅冇還手之力。

當然黑胡子仲有得勁,大媽就到左頂了
咪話劇情殺囉,柒頭皮 冇咗主角團隊光環 而家實力咪露晒底囉 正常情況 大媽一招霸纏一個基德好嗎?冇嘢寫都勁過你兩條垃圾好嗎?
佢行三條路都係仆街

冇羅賓會俾機械海獸攻擊,未到研究所就沉左

打黑胡子,冇勝算

打紅髮已經係一條生路,最後可能係巨人救佢

紅髮、斷左手、右眼疤
構圖都係成pat屎咁
線條咁複雜,如果好似港漫咁上色會易睇好多
人地兩條友已經靠主角光環上咗劇情高位
慘得過三件頭馬無主角光環仲要已經露哂底
三件頭馬想贏基德羅都得
除非佢地取代返各自四皇嘅劇情定位
唔係你呢世都唔洗諗住尾田會比佢哋贏
黑胡明顯預判紅髮既預判
邊集SBS有講
今集幾撚型
紅髮出場次次都係咁ga la
不過今次係擋赤犬果拳後第一次再出手,十年了
基德會唔會認清事實
加入紅髮海賊團呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞