One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
唔係綠牛feel到紅髮係附近,唔想起衝突先走咋咩
點解咁多人討論?
預左基德會柒 不過真係冇諗過秒殺
不過基德是但啦 不嬲麻麻地呢個角色 希望羅冇事
下 寫得好清楚
唔想令尼卡太突出比人周到 因為內部人士都知尼卡覺醒
大媽+凱多90億 除返3比3船長 分薄尼卡個分量
點知出相個個撚樣照出尼卡圖 咩都見哂光
唔洗寫明下話
咁巴基真係勁嘛
差啲就斬首路飛喎
仲以為會變紅髮旗下
秒殺 都算

成個團比人殲滅係咩事
啲超新星死剩幾多個 隻恐龍同埋個占卜師係咪已經死晒?
路飛識四檔都要紅髮救
人哋打大媽起碼坦咗7成傷害,無基德控場同坦傷害羅撚有得輸出咩

成班話基德無作用係咪無打過機,用你哋logic坦Kd同傷害唔夠Adc好睇=無出過力
無限血既卓洛都比呢招打到全身骨折
睇返漫畫1055話 有頁畫到綠牛準備用果實能力殺左桃之助

跟住下個分鏡就係有黑色閃電 然後綠牛打回原形

嗰度畫到綠牛被霸氣震到僵直左 所以可能高級霸王色真係可以克制果實
紅髮戰力亂柒咁嚟主要係因為佢係尾田Self-insertion嚟,之前sbs 俾人問過佢覺得邊個角色最似自己,尾田就話紅髮最似自己

條友根本將自己代入紅髮個角色到仲唔幫自己打飛機咩
紅髮戰力亂柒咁嚟主要係因為佢係尾田Self-insertion嚟,之前sbs 俾人問過佢覺得邊個角色最似自己,尾田就話紅髮最似自己

條友根本將自己代入紅髮個角色到仲唔幫自己打飛機咩
大媽大招狂放都打唔死基德
威國三千里嗚光砲震御雷
全部都不及紅髮一刀
為咗吹捧紅髮一個人
乜野白胡大媽凱多全部變哂condom
繼明哥同大將之後
依家大媽都變埋戰力單位
遲下分分鐘連羅傑都要比紅髮鞭屍
如無意外應該差唔多大結局會係用係路飛到。
仆街又一格打完
唔同能力情況唔同喎,

唔通路飛訓左就唔係橡膠?
或者
羅賓要用精神力維持花花,暈左就會解除
恐龍佬寫到神神秘秘, 結果廢都算, 入到和之國仲有大撚把珍禽, 恐龍都幾條
尾田有講過紅髮=佢本人

唯一漫畫原作人物係劇場版先有戰鬥場面
學電影用磁力整地爆天星都得啦
話冇野玩係咪未睇過xmen
揻柴就肯定係為左臣服於人啦
不如尾田畫佢扮斷手呃全世界算啦
鏡花水月果實啦
尾田會唔會寫羅同基德分別輸比兩個四皇
似係啦
特登對稱返成件事
等紅髮同黑鬍子追返歷史本文進度
最後同路飛三方混戰
路飛拎到One Piece
巴基九成九執雞做咗海賊王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞