One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
基德除左果實覺醒就真係乜都冇

路飛又有果實覺醒又有流櫻仲要係D一族

點計都唔會輪到基德啦
One piece戰力不嬲都是joke
其實差唔遠 由身高睇得出 海軍大將都係睇身高就知邊個勁啲
啱呀
鎖血贏凱多唔計
打年糕佬靠人自插放水加鎖血
垃圾劇情殺唔計
打明哥靠人孭住跑Online鎖血贏
垃圾劇情殺唔計
唔差在打沙佬無霸氣鎖兩次血贏自然系
垃圾劇情殺唔計
依加路飛應該係東海水平
難怪打件熾天使都喘哂氣
你同路基應該幾啱嘴型
一樣唔認路飛係四皇
一樣要雙手插袋扮型

失敬失敬
霸王色預見未來事件XYZ (紅髮團被打柒) => 即刻比反應 去打柒基德 => 事件XYZ不會發生 => 事件XYZ不存在
咁原本個未來去左邊, 點解會睇到個唔存在既未來
OP 有平行宇宙概念 ?
啲超新星都幾慘
本身咁多超新星尾田已經淨係揀三個重點寫,依家仲要夾硬踢走一個睇怕羅都凶多吉少

尾田正仆街
有冇諗過過多幾話
羅都比人踢走埋
可能黑鬍打贏羅
然後揸船過埋黎打
建議唔好執著呢樣嘢
咁嬲做咩啫…咁係呀嘛
你攞主角光環嚟講?更何況佢而家實力真係有有四皇級別 你講嗰兩件垃圾真實水平真係得皇副水平 講經咩?我路飛有預測未來幾秒 內部破壞武裝色 霸纏 果實覺醒 你嗰兩件垃圾係有乜嘢?
睇武道狂之詩,以喬老大比較真實武技角度就會話斷左手會影響平衡影響武功劍技,但我唔覺尾田有呢個視野,就算有宜家紅髮好明顯克服晒啦
我覺得實力都係紅>凱>路>大 始終佢個最強生物係據說 我覺得尾田暗地裏應該吹奏自己先係最強
絕對打唔贏其他皇副嘅皇副水平
明哂
咁路飛一定係打唔贏其他四皇嘅四皇水平
仲要人哋原本係左撇子 你就知斷咗隻手影響幾大
佢打無辜人
一句講哂
鷹眼未輸過
成套漫畫幾多人做到
我知 漫畫黎講 實力無影響 當然

所以咪估講緊劍技 又解釋得到

話說再幻想佢地兩個打
鷹眼約你比劍 你一招霸王色神避轟落去做乜9
你鍾意啦柒頭 而家主角單挑肯定贏唔到紅髮 凱多 大媽呢啲四皇之恥就肯定贏到 至於你件垃圾一冇咗主角團隊光環 就俾人一刀秒殺 除咗夠坦冇撚柒用
點知左手的 miss左
呢件垃圾
卓洛比人煩住都夠贏佢
海賊王公式書Red 152頁
多唔多巴打識新加坡賭王?
基德算係咁啦
紅髮唔出手既話
佢可以做低晒成隊艦隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞