One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
第4次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】翻譯出處:TalkOP海賊王論壇;情報出處:英文站;
香克斯對基德發動了預見未來的能力。
我都咁諗
可能紅髮教基德霸纏呢我記得基德都有霸王色霸氣。紅髮用心良苦,見德仔咁勁有份打贏big mum, 吸夠經就直接教你霸纏啦
冇一個贏到,佢控金屬畀明哥控線剋死
基德真係笑料
進階見聞唔識,(劇情冇講佢識唔識 ,未出過當佢唔識)
流櫻唔撚識
有霸王色但唔識霸繞

ok 得返果實覺醒有得鬥
點知表現出黎廢到仆街
羅就下下打內傷 佢就推人落街

不過預左佢比紅髮輕鬆屌打
但係冇諗到依家講到個團永不超生
第4次更新,補充情報翻譯by【TalkOP漢化】翻譯出處:TalkOP海賊王論壇;情報出處:英文站;

香克斯對基德發動了預見未來的能力。
連武裝色有無都唔肯定
佢呢類玩到高達都打唔過bullet
咁依個就冇咁過份
預見未來咪又斷手
可能就係預知未來,嗰一刻唔斷手唔得
海賊呀
唔搶嘢唔通派愛心飯
仲要紅髮巴基呢啲由細到大都係咁做
你見佢地細個成日同紅髮成日偷對家船藏寶圖就知
首先(把手)姐係副皇啦,貝克曼係副皇黎
另外,貝克曼識霸纏都唔奇,可能佢一粒子彈射斷手

師兄,輸就輸左嫁啦唔好唔開心,知你好可惜基德咁輸法,係難接受的....
可能主船員全部識霸纏
肥仔同耶蘇布都識咁勁
紅髮好似係四皇裹面最強霸氣,而家又吹到霸氣咁勁,咁紅髮咪勁勁多囉
同凱多一樣,進階霸氣識鳩晒

預見未來
霸纏
見聞殺
武裝纏繞(隔空對撞)
裂天

此外,
仲有霸王色導彈,千里之外炸到大將叫痛

屌你老母紅髮癲撚到
-------------
基德連普通三色霸氣都未識用晒
望見路飛用武裝纏繞打凱多仲問緊咩事
抵輸啦,不自量力
紅髮可能食左霸氣果實
基德得攻擊力係好少少,其他都垃圾黎,應該同大將差唔多LV
講真,我嫌仲死得太少人 海賊過家家咩
咁就退場只可以講話戇鳩
到而家都仲講緊紅髮斷手 明明就係編輯主意 一開始漫畫連載初期要吸引新讀者睇先叫尾田畫到變斷手 明明尾田都唔想畫佢斷手 你班柒頭皮就啄住呢點唔放 仲煩過啲閪女人
m記咩屌ironman唔俾石唔得 3千萬之中嘅一個可能
明哥覺醒左仲撚勁啦島級大招鳥籠,大將都要等死

其實基德俾人秒,係對大將既尊重

紅髮秒過三大將,如果基德真係猜到兩版,班大將黨今集一定發癲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞