One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
啱呀
所以話垃圾劇情殺全部唔計
和之國劇情全體鎖血成篇唔計
打輸咗個班配角全部唔當輸
死咗個班全體翻生
贏咗個班更加唔可以當贏
路飛無啦啦做咗Joyboy唔計
所以之後路飛鎖血打贏黑胡紅狗伊姆都唔計
就算做埋海賊王解放全世界都唔計
契仔個班咁鍾意鎖血反殺一樣唔計
做到世界第一劍豪都唔可以計
基本上有主角出現嘅地方 實力就不能客觀評價 有咩問題?
我都想講好耐咁如果有兩個同樣有相同等級嘅見聞色霸氣嘅人vs 咁咪有無數個未來 咁邊個嘅未來優勢大啲..?
R晒頭
尾田未諗到
唔好問埋啲戇鳩問題好唔好 羅傑啲招式點會教俾白胡用
有見聞殺
紅髮立於不敗之地
咁如果對方都有見聞殺呢 唔好話冇 我覺得好似到雷利呢種等級應該都有
如果沿用蛋糕島既高階見聞
所謂預見未來,只係預測到下一步,好似捉棋咁,冇咁勁既咪見到下一步點捉,勁既咪見到3步後既捉法,但同你真係見到未來係兩樣野,嚴格黎講,當中冇涉及時空概念,只係預測到多定少
真係唯一涉及到時空既暫時只有時間果實可以穿越未來
到最後都係鬥邊個霸氣高 高過你咪無效返見聞殺囉
都幾慘 1分鐘內成個幾年海賊生涯歸零 船都無埋
紅髮算係咁啦 事前仲提班船員唔好睇小30億嘅基德後生可畏 甚至仲關心佢地係和之國嘅傷勢好返未 睇得出佢係要公平開戰 唔想勝之不武
大媽啲招咁勁 點解凱多唔用?鷹眼啲招咁勁 點解索隆唔用?
好似反彈你個反彈咁
笑死
其實係類似於蜘蛛俠嘅Sipder Sense
當然見到未來係誇張到傻
根本紅髮先係海賊王

連招式都繼承埋
咪又係飛機 點解美國佬啲F14咁勁中國唔整
咪又係揾錢 點解誠仔做地產咁好揾你唔做
好似有講過話如果大海上最自由嘅人係海賊王嘅話紅髮就係最接近海賊王嘅人
覺得op d秒殺同旁白好無謂。之前凱多咪又係一棍秒路飛直接打到無意識,旁白又講過路飛打輸,點知之後都係調番轉既,連旁白都可以9up既,斬開一半又可以唔死,仲有乜好討論。
d劇情寫到幾誇都好之後吹唔掂都可以照扭橋,佢後面點作都得架話基德食完呢野好似尼卡咁復活又得,拖走得番半個身用果實能力合體變真機械人又得,話佢真係收左皮直接退場又得
怪憎好似仲未出過
不死鳥仲生勾勾 紅髮做埋佢Uber添 有冇諗過係基德太癈連做佢條靚嘅資格都冇 仲要煩住晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞