One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
如果真係咁 紅髮都應該唔會差過凱多好多
應該差好少
路飛打凱多 輸過三次
有兩次都係頂唔到霸繞 一下扑暈
所以基德頂唔到係好正路
咪上咗劇情高位囉 不過而家要跌返低咋嘛 三件頭馬點都勁過嗰兩件垃圾 一個起碼D之一族+長生不老手術都仲有嘢講 另外一個就算鳩數啦
羅用左果實能力先擋到無暈
基德能力好似無防禦技
嗰次都唔係好算出手... 同白鬍子嗰次就差唔多
btw睇完最近啲表現如果黎真赤犬都真係幾條狗命都唔夠用
全世界估黑胡又出黎撿雞
點知紅髮出現真係估唔到
路飛個場
輸左足足3次 冇人救冇人幫個話佢死左好耐
如果紅髮霸氣比凱多更強
基德冇可能頂到一下
只可以話尾田狠心,人棄角色完全冇面比
大媽霸氣點會廢
係尾田玩鳩佢者
唔夠打真係預左
隻船都打撚爆埋真係好恨心
船都無乜嘢
可以爭到One piece 嘅歷史文本比咗人
等於宣傳退場
唔係當世最強 佢日文原文係“據說”當世最強 尾田親口講當世最強只有白鬍子 所以凱多唔一定勁過紅髮
但我想問紅髮係咪拎左
d 圖好似冇畫出黎
睇完
其實都係先撩者賤
紅髮係會保護弱者嘅大海賊
基德諗住直接射爆班靚
直接激嬲咗紅髮
如果係路飛都會同紅髮一樣咁做
仲型到出水添
呢話唔見得紅髮有咩黑化跡象
唔係咁㗎喎 上面條傻鳩仲同我駁 大媽霸氣廢 明明佢兩件垃圾贏大媽係因為地形+炸彈+大媽放水+羅真傷 講到好似佢兩個憑實力有得贏咁
都冇計 紅髮團同佢世仇啦手都冇埋
卡普最早介紹四皇時?好似講過紅白最強,之後先到另外兩個
但最強生物唔知點理解,開頭估佢係生物拼貼改造人 本來係動物之類
尾田點會畫柒自己 梗係有咁勁吹咁勁
咪係..都話咗係啲人9估 遲下揾埋郭富城証實埋一切添...
跌落海姐 從來冇角色跌落海會瓜
可能咁啱,羅走甩過嚟救kid
同基德縛埋一齊嘅羅差啲一招秒咗黑胡
換轉今日係羅上巨人島一樣會比紅髮秒
呢兩個都注定要做黑胡同紅髮condom
但唔好講話打到四皇反白眼斷手咁嚴重
呢三件頭馬連打唔打得傷四皇都成問題
單純講劇情表現力都勁過哂佢地
打唔贏先係出奇
呢個世界唔係得勁同廢兩個形容詞
承認佢兩個都係勁人有乜問題
我又唔係話基德同羅可以秒殺呢三件頭馬
最多咪勁佢哋少少
撿爛木都浮到啦
是但一個係魚人無暈就得

紅髮情報力好強下
但都好左膠feel, 收容咁多弱者 又要保護佢地
又要顧埋基德團人和國傷勢好返曬未
可能遲下輸係輸大愛
嘩,你真係捆綁王嚟㗎喎 羅差啲一招秒黑鬍=基德都有實力打黑鬍子 一個高攻一個高防 你都可以拉埋嚟講 基德同大媽一樣都係襟打 打到四皇反白眼斷手 但口中講嘅係羅啲招式好危險 所以你憑咩勁過三件頭馬 戰鬥經驗比你豐富 霸氣比你強 但係廢過你?就憑你有垃圾果實覺醒?人唔笑狗都吠 係人都知佢哋贏大媽係劇情殺 就你條戇鳩仔唔知 劇情表現力係指抱羅大腿+地形優勢+炸彈先贏?好有表現喎
紅髮用劍一野轟底兩件皇副

鷹眼頂上連花劍都秒唔到

憑咩做世界冠軍
正撚到
垃圾就應該被秒
30億懸賞金 20億都係水份 講嘅就係你基德
要路飛還比佢 一切計算之內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞