One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
其實邊有得咁講 依啲都係讀者估
尾田冇講過紅髮 同佢班手下差距有幾大
只係講精英制
可能佢有睇到留言,知道大家都想基德快啲輸。

換轉今集,
基德係可以猜到兩板,打到五五波,我估呢度一定屌尾田到仆街

基德完全冇進階霸氣,晨早應該退場啦。
打路飛都實俾路飛秒
其實越討論越唔對路
當中可能有假情報
本身就冇腦,一味衝衝衝,冇諗過走呢個字,成個團又盲目跟從。同埋之前係紅髮都未見撚到就俾人整撚斷隻手,咁都唔知死。
屌 你講覆桌 ok
黑胡有震震果實已經夠打Marco啦傻閪
你唔講白胡子已經死咗?
黑胡團仲有船長,白胡團已經散晒啦on99
開戰基礎條件已經唔一樣啦
尾田出名要同讀者鬥氣,如果佢有睇留言,分分鐘畫基德打贏紅髮
啱架,井底之蛙(唔識霸氣)輸係好合理架喎
比係以前依場戰鬥應該唔會畫岀黎
我情願佢一句:打左一日一夜之後基德輸好過
之前和之國打左二百集又覺醒又盛 仆街比人秒
即係咁,其實buff完一輪都唔代表唔會俾人秒
你基德進步嘅同時紅髮唔會日日食玩訓等你嚟收頭
Alex由街霸3主線劇情開始食滿曬主角光環同buff,3S結尾都係被隆一拳秒
你諗下打凱多果戰
係有幾多車輪戰先得架
由九俠埋伏 跟住上屋頂打
凱多仲要托住個島黎打
再失手比路飛跌落島
上黎打多輪路飛又輸
好彩覺醒左先無限血打贏
凱多大哥沒有輸
如果紅髮要打一日一夜都係會比人屌
如果佢話打足一日一夜之後kid因體力不足再比佢秒一定正常好多
新世代莫利亞
屌你笑左
根本係凱Sir一日學會霸纏雞精班 (送覺醒)
基德自己走去挑人機 怪邊個
對手霸纏,一打就破防打真傷,
路飛都係用霸纏打凱多。

大媽應該唔識霸纏,只係高階武裝色,又或者霸纏等級低
Jojo
其實尾田寫得衰就預咗啦
紅髮咪話玩玩下咁打囉,唔想殺咗個有潛力嘅人
又比倒基德面
另外兩件超新星build up咁耐
以為有d野睇點知即刻收皮
當初鳩寫d新星唔知點develop落去就搵個位收皮
係囉一話收皮仲寫明佢海賊王夢碎
沙國隻雀空中自爆都無寫到咁明佢死左未啦

之前競技場幾十個2打6角色打下交都寫足十幾話
一個畫左咁多年,當年實力同路飛同羅並列既角色用一話收佢皮真唔真
如果同基德件垃圾打都要一日一夜嘅話
放水仲放得勁過鼬太知
咁紅髮成個編制都抄羅傑咁,定位差唔多唔出奇啫
果陣仲有當世最強凱多
其次係,基德算半個四王?
半個柒治炸下話
最廢七武海,沒有之一
基德其實又無咁廢
做個七武海其實夠班
莫利亞就真係仲廢過巴基
巴基有強大嘅運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞