One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
呢度新世界 等如有條友拎住幾百億黎打劫你再先 你唔再賣佢俾海軍已經好好人
基德一直表現都咁垃圾
比紅髮秒先係正常
你收皮啦柒頭 粒炸彈傷害仲高喎基德打出嚟嘅傷害 全程刮痧 冇羅同炸彈 佢贏條撚咩,佢唯一有用就係幫手控場同埋夠坦 唔係地形加大媽留手佢哋撚會贏 大媽打卒仔就用霸纏 打佢哋就唔撚用
基德冇羅旁住 唔俾人秒先至戰力唔平衡
紅髮:你就那麼害怕新時代嗎
都係紅髮:新世界裏面淨係可以得一個紅髮,係我紅髮撒古斯,你挺收皮
無計啦,兩年後霸氣系統凌駕一切,係霸氣面前d果實撚企埋一邊,加上紅髮玩開霸氣,所以buff得最勁
尾田咁畫好明顯又係想讀者估你唔到,其次再強調霸纏威力,紅髮作為尾田本人角色,冇番呢啲場面點對得住咁多年之後先show off,紅髮呢啲速度型加見聞殺,再加埋頂級霸王色纏繞,加上面子,人氣,玩就嬉皮笑臉,打就快狠準呢啲咁有吸引力既性格,作為路飛最後要跨越既障礙,以上都係必需,望就望佢唔好比黑胡收皮,但睇情況紅髮團可以完全壓制黑胡團

不過基德都係暈左姐,轉過頭又醒番屌鬼話做咩你班友比左歷史正文人地,之後基德又再報仇
個件細媽
要成團咁buff喎
你講起,個時係和之國仲話保護幼苗
腦殘你就咪撚係到懶屎醒啦

同緊你講啊尾田
我要幫我個仔報仇
幼苗(路飛&桃子) 其他唔係保護範圍之內
果陣紅髮係睇唔過眼綠牛趁佢地岩岩大戰完過黎執死雞,加上今次係基德自己踩場撩交打
情報膠到以為係假
卡2打唔到
King高防
得返明哥
明哥輸啦,四檔都頂唔順,比基德隻牛撞撚死都似
一個都贏唔到
Feel到尾田又開始佢既玩屎癖好
又係到make noise

本來大和入團單野搞到大大聲
結果最後搞到支持同唔支持既人都屌尾田扭屎忽花
兩邊不討好

路奇鋪開條路俾海軍追殺
一個屈尾十就無理由咁返去無厘頭做CP0
玩咗兩三個月又屈多次同路飛team play

而家基德分分又係到用旁白撚狗
吹到大一大話退場返鄉下做收買佬
然後屈尾十又彈出黎草帽陣營玩run piece

用旁白撚狗係死罪中既死罪
基德失去了一切
紅髮證實了這消息
宜熾天使咁勁KING條on9咁都輸,真係要捉去驗腦
係kid咁啱到嗰度,不過尾田都係專登寫成咁。一開始打山賊都直接殺咗山賊條靚,真係出手嗰陣從來都係凶狠。好似黑胡子咁,呢啲先係海賊。唔係好似路飛咁柒吓柒吓做海賊拯救世界
尾田由頂上開始愛上撚狗, 當年個個都諗住救到艾斯, 頂盡白胡退場, 點知一野反高潮艾斯死撚埋, 撚到依家終章都仲撚緊
永遠嘅痛,武裝色都應該彈崩連啱啱出海嘅路飛都打得贏嘅海王類啲牙
船長決鬥1打1,其他人都唔幫得手,基拉同貝克曼都係食花生
我覺得咁先有海賊feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞