One Piece 1079話情報 有紅髮 下週休刊

1001 回覆
45 Like 19 Dislike
就來開2,開POST果個幫手擺頭啦

簡易中文版出左

抈哥兩次,對大將同前大將,最後都縮。

槍口指向巨人島,俾人打爆都冇計啦
一定要貼埋呢張
根本第一集已經要死啦
夾硬寫到四皇為左佢俾海獸咬斷手
鳥籠打大將喎邊有縮?明顯地槍口指向大將啦,大將都仲要推籠。

青雞果次有縮咩?
佢番轉頭目的係搵人,打煙佬係洩憤居多,依家俾大將擋住咪停手囉。
草帽同羅先係最大敵人,佢仲要趕住搵人架喎,唔通學赤狗同你打七日七夜? 德島任間工廠同班兄弟俾草帽團打爆?

不如諗下,基德玩垃圾夠唔夠料同大將抗衡先啦
同係操控系既MR3同毒撚,甚至凱撒我都怕你贏唔到。點贏操控玩到咁屈機既明哥

未覺醒已經玩到分身,鳥籠控人互殺,巨鞭,飛天,捉住鑽石佬任佢騎住舞。
微觀D可以玩到內部修復,

講真,唔係羅果一刀,路飛都唔知贏唔贏到。羅打明哥都要斷一隻手。

基德三色霸氣,感覺仲係一般水平

未用覺醒都夠玩死基德,覺醒左全島都變線玩到自然系咁受佢操控,連卡二都唔夠佢範圍大
如果路飛未贏到再俾佢玩耐D,個情況都幾撚絕望
要啦
完全睇唔到紅髮點黑化
一個好人到咁嘅人
最後佢地應該會救人
點會真係殺咁基德佢地
基德平時道德都差,濫殺平民上三億,
同路飛打七武海唔同

佢自己動左殺機要射人,紅髮先斬爆你,尾田俾晒理由打佢。
完全唔係黑化,係基德柒化
d人話紅髮今集黑化
我都睇到R哂頭
顏面震赤犬仲勁啦, 侮辱性勁強
真係好撚好人 其他4皇都係掛旗照吓人
佢直頭收埋D弱雞 做旗下船隊

羅震斷架
你認為爛銅爛鐵可以撞傷鋼鐵氣球咩
第一批情報冇講紅髮用見聞色預知基德射9佢啲手下船
未必, 可能比黑鬍救, 入左黑鬍勢力
同埋基德唔係真係開左技咩 見紅髮跳去佢個邊個陣 隻手變左碌砲已經有哂理由去做佢啦
你個時係咪用見聞色睇的
狠係邊?
基德盯上自己,輸左分分鐘都會比佢殺,咁緊係先下手為強
紅髮係海賊,仲係做到最大嘅四個海賊之一,唔好老好人on9仔 有人上門要摧毀佢一生嘅事業仲要同佢慢慢坐低傾?
羅渣的招式「神避」(神避/かむさり Kamusari),該詞首次出現在記述日本神話的《古事記》中,意思是神死去,是專門用來表示伊邪那美的死亡。在伊邪那美生諸神時,因為生出了火神「火之迦具土神」,伊邪那美的私處被火神嚴重燒傷,不久之後便死去。尾田安排了這詞為羅渣的招式,一是體現出羅渣滅神般的強大實力,二則可能暗指了羅渣的妻兒。

from wiki
尾田成日化用日本神話、文學、歷史、文化嘅典故,唔可以就咁望文生義
近海之王最勁
乜撚嘢呀 羅震斷=基德震斷 人哋“同級”㗎嘛 不過唔係我講 係卡里芬條戇鳩仔講 仲話基德接近大將水平添 點知粒核彈傷害仲高過佢 笑撚死人咩
你都戇柒鳩 你估個個好似路飛咁海賊過家家咩? 班人冇主角光環玩海賊過家家一早死撚咗啦
完全唔覺係黑化
佢係海賊,仲係做到最大最惡嘅海賊,唔係左膠老好人
有人殺上門講明要摧毀佢一生所建立嘅一切,唔即刻消滅對家唔通請佢飲啤酒
加個「的」字
紅髮妻兒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞