[26] 電單車討論區 (126)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
火星馬
火星人聽到你
快過酒駕意粉佬
燈到
DucatiGP嚟
燈唔燈都係咁
1.香港轉天氣影響唔大,但濕度高係會feel到少少影響,特別係落雨天
2.一般改得map都已經換晒直出喉,高流量風隔甚至風杯,除非你走去加返個cat or dbkiller, 否則都唔會影響好大

溫馨提示:唔好信power commander 免費map
因為大部份人都係為聲和樣...冇咩人會理個afr

香港有改ecu, 都係抄外國罐頭map, 不過都好過stock map,印象頭1次好似4000幾裝插頭開license,之後每次千幾改map
或者可以裝外掛電腦等佢autotune
想放 ,打算換600rr
13xx km
22年 10月尾車
Thx 師兄
智方便有得郵寄
我認為依個係政府近幾年唯一真係以民為本嘅德政 續牌費 續駕駛執照都得 唔洗請假去排隊
甩p應該無得早寄啦 原則上過晒p期先可以出個正式牌
係無得早寄…
不過我嘅意思係依家唔去運吉處親身整都得 智方便都係4 5個工作日就會收到掛號信 點都快過5月頭去現場整
去排隊啦
唔急既話真係智方便舒服好多
火星人今場做埋火箭人
一下轟落去
最唔爽係酒駕仔放星星
Ducati gp
想問吓咁多位巴打,我忍4新車行咗1600km,1200嘅時候換咗一次偈油 咁琴日落雨試吓出車啦,唔知點解好大浸燶味,唔關死氣喉事,嗰陣味係喺龍頭水冷嗰個位傳出嚟,揸緊就梗係冇嘢啦大停車嘅時候就好大浸味,琴晚我就見到龍頭好似有嘢飛咗入去出緊煙,咁撥走咗應該冇事啦,但係返到屋企都係好大陣味,今日着車都有浸味,有啲師兄嘅話落雨係會有浸味,有冇人知係咩事?好驚爆炸
膠袋痴死氣喉
但應該冇喎?冇嘢痴住
有無洗過車?
我意思係落洗車泡泡果種
我今日自己用水槍9噴左一次,上兩個禮拜都試咗一次 浸味係真係琴日晏晝時段先有
洗車泡泡嘅話就冇,我搵咗好多間車房都話唔做電單車..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞