[26] 電單車討論區 (126)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我就拆尾,拆seat底條威也
係咪考完強制試就自己買架車黎操?
有冇師兄有炒車經驗
前排濕地揸返工,一拉離合想煞車,部車失控自炒

油缸炒凹咗,有冇得整?加噴色大概咩價錢?
由佢繼續揸
油缸凹好似會跌大錢
尻up價,連埋噴最少$3000

利申:以46撞凹連噴既公價,一隻手掌凹$3000包還原
油缸照計相對難搞 唔似46咁可以逐件拆出黎泵

利申: 淨係整過46 大約知流程。26唔肯定
用緊10w-40冇咁震
細佬近排諗住換車 想問吓咁多位師兄意見 由於筆直限制只考慮250級別啡呤 俾你哋會揀23新版白色250rr 定係 二手zx25r 假日車 少量代步間中熱血
本田魂
梗係四缸諗閪
250rr型啲
但係唔知燦基要訂幾耐
有排,早幾日先交第一批車
講真,新版個頭好怪舊版好睇
白色車金鈴就靚
25R好車,二手價抵買
新牌出啡鈴係咪好不智幾鐘意Ninja400 上網睇啲人評價又幾好 但p仔黎講好似又用唔盡架車 有冇師兄有建議
利伸:要揸長途
咩車?上網搵架車爆炸圖之後上Webike 打part number 訂個新嘅返黎仲好 最好訂埋其他炒爛咗嘅嘢一次過整
利申:年頭炒左架新款r6 零件 運費 人工 夾夾埋埋整左4皮幾野
唔洗驚用唔盡
600 1000啲人都係用唔盡架車 咪又係咁揸

鍾意就買啦
如果你假日車唔使考慮油耗,同埋夏天開始 其實25R係幾好玩,當然一定唔會快
其實兩部差唔多,憑感覺鐘意邊部就買邊部啦

我收咗部25R兩個月,開心使用中
咁咪仲好, 可以越用越有, 有排玩,
諗吓都覺得痛仲要係新款….
ZX4RR
點解我睇youtube,d人會叫學牌買1000cc車?係9up?
其實係唔係學牌都好,都唔係好建議新手揸1000😅
而且操車好似都係細cc會好啲
一步到位 遲啲唔洗升級架車 只需要改裝
忍4先岩新牌用 唔會太大力 岩代步又岩玩樂
你擔心下玩左一排覺得唔夠力 想上大cc好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞