[26] 電單車討論區 (126)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
做到好肉酸呀魚波
明白 🙏🏿 THX
就係有印象之前上網睇過話R11工作溫度係80度,諗緊係唔係自己記錯,係街點做到😅
出車啦
牌都未有
好多人都係咁出車

無所謂啦 我都預起碼9月先有
而家都買左架2手街車用黎操車 ...
當練下手感 ... 起碼拎新車唔會手騰腳震整個0速跌車 ...
(第一日拎2手車泊車時已經跌左2次 ... 之後頭一星期渣左3次 ... 每次泊車都會跌最少一次 ... )
點解咁易跌
打算搵JMCA出架新車 評價都ok?
因為我係學院學車
一來而家呢架車重比學院既重好多 ...
起碼重多60kg (17X乾重)

二來學院學車用完泊車都係頭入一野隊埋去熄匙走人
唔洗尾入諗下手
加上我泊路邊係斜路 ... 唔多習慣斜路落腳慢慢移 ...

三來 我人矮 唔可以雙腳踩平地 只可以玩巴蕾舞 前半腳掌掂地

不過係頭三次JA ... 渣開習慣左無咩問題 ...
而家都係用黎代步返工 ...
泊車已經順晒無再跌車
吓,台灣行人、單車、電單車死傷數字都高過香港喎
個牌係咪佢條女生日日期叫哂春咁
係咪怕俾人起到佢資料 ?
利辛: 唔知借車俾人拍野/影相要遮車牌既原因
會唔會驚俾人放飛劍,我自己post相上ig fb,都係會遮車牌
因為人地R11 係track tyre, 官方都係咁講
道路用應該用翻rs10 rs11
開左個Po ,但好似冇乜人對電單車有興趣

過黎呢到r 水吹,小弟而家住係日本,放假好天都會遊下,之前去左奈良睇櫻花🌸

跟據網上媒體同魚波文字上所述
係viutv違口頭𠄘諾哂wo
魚波有叫過佢地遮返車牌,viutv無撚彩佢
咁樣講出黎係為左公開佢地既惡行,咁都肉酸?

依d係叫知名電視台欺壓小市民
笑撚死我
係要blame the victim
真係,佢唔借架車出去就唔會發生啲咁既事

好似之前有條撚樣咁講

佢唔喺現場出現就冇事,去得個到就有依個風險

啱嗎
一開始魚波講好多打手帶風向,有好多無獨立思考判斷既人信尻哂打手
我一開始都唔尻信,覺得咁閪細單野邊有人理尻你丫
唔係26台既人識你老鼠米奇咩
我一開始都覺得係魚波比人黑客搞到short尻左

依家我睇返上邊個7頭皮,再加岩時睇到果6個讚好
我信喇
嘩,好撚開心
巴打
影你個車牌連埋連登名出黎睇下
睇埋另一個post啦
唔睇啦,我又唔係魚波打手,只係路見不平,拔J相助
加上無咁多時間去第二個post睇留言同班收錢打手開戰,班打手係返住工,收住錢咁去推悖論,我就要用私人時間同佢唇槍舌劍,唔會咁on9囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞