[26] 電單車討論區 (126)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
揸車既反而屌得仲勁
造美人
去日本租車玩有咩推介 玩一 兩日咁樣
電單車大概係租私家車嘅三倍價錢
三日400 CC連埋保險大概$4000到
咁..都係租k car個類算
有心玩租4至5日
揸電單車同揸46 2回事
台灣睇租46同26個價都差2-3倍
應該好多地方都係咁
無知一問
「250rr 垃圾車」呢一句
係因為外父講過所以變左口號
定還是真係配置符合唔到個價叫垃圾車?
46純粹移動工具
26係玩樂用
老實講,46借車比人地都預左花

26借比人地更加應該預左炒
你真係講得好啱
真係垃圾呢…
250cc賣成8萬蚊
R3忍4平啲之餘馬力又大啲

明左,thx
靚仔真係玩哂

我反而覺得借唔借車唔係重點,
而係魚波叫春已經唔止一次,
又要起ig 問有冇人識viu 嘅人,
又單打個"車手",咁大個人,
自己都係"新媒體" 嘅一份子,
用依個方法去處理就好肉酸囉。

係不滿,係落唔到道氣嘅,咪出信解決。
依家又話pr 帶風向,又話旁人唔清楚,
咁一係就指名道姓講清楚,一係就解決哂先講出黎。
有時啲嘢唔係成為victim 就可以無限放大嘅,
點解會成為victim 都總有原因,可能都會衰on9。

點解要起ig 搵"外人" 再搵viu 嘅人?
咁當初提出問佢借車嘅對口人呢?
係,口頭承諾都有法律效力,但有冇做多步保障自己白紙黑字先?點解唔做?因為"信"字?信朋友?信大公司?

如果真係viu 唔啱,viu承諾咗嘅嘢做唔到,緊係viu錯啦。
不過單單打打,就肉酸啲囉
巴打都好客觀
佢之前架羊俾個舊伙記借左去炒到total loss都唔長一智
一次就話冇相關經驗唔識呀乜乜柒柒
兩三次都係搞到咁魚波真係要反醒下自己
香港地做生意講個信字死得人
單單打打,同埋成個怨婦咁
佢依鑊嘢一定係on9架啦

我就想睇埋viu既回應先啦
新版豬頭麻麻
覺得白色幾靚
考慮緊佢同忍四
不過忍四可以買二手
我反而鍾意新版個頭 ...
不過整體我就覺得舊版靚D ...
白fairing配紅尾架金色鈴 ...

點解垃圾係因為價錢貴囉 ...
4缸25r相同配置都仲要平過佢 ...
但25r過氣 ... 而家係睇4r ...
佢永遠唔肯認自己係怨婦追左咁耐都睇得出佢係一有唔岩聽既佢一定起鋼既人淨係識得單單打打然後出story同fans圍爐
其實唔係好洗理個兩位師兄
你起一起底就知又係兩個pr
從來都無喺26post 留過言
睇定
拎咗學牌即出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞