[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

唔好chur佢囉

無chur 啦
控制住自己唔搵佢 博佢會諗起我
但佢好固執 佢應該唔會主動搵我

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
你一搵佢又分分鐘諗起果日
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得
或者煮個麵影俾佢開話題又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既
我問佢仲愛唔愛我 佢話唔愛

完啦

傷心一輪好啦傻女

完啦一切
已經唔傷心
無曬希望 得個 恨

分手分得狠好過溫和嘅。。

幾好呀 死曬心

就好似星期六同佢 wtsapp 左陣

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦
控制住自己唔搵佢 博佢會諗起我
但佢好固執 佢應該唔會主動搵我

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
你一搵佢又分分鐘諗起果日
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得
或者煮個麵影俾佢開話題又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既
我問佢仲愛唔愛我 佢話唔愛

完啦

傷心一輪好啦傻女

完啦一切
已經唔傷心
無曬希望 得個 恨

轉變得好快
屌晒你地全部人

咁早現真面目咪幾好

得返一個仲有聯絡,果個就真係超級好人啦
我咪話我想去做part time既,我見到A公司啱我做,但呢間公司係某個現左真面目既同學既舊intern公司,我依家唔知佢仲有冇繼續係個度轉做full time grad job,所以我怕到時同一個地方做野,明明大家本身咁高咁大,但我就係個度做pt,佢就係個度做full time,好似有d唔知點咁

有乜所謂吖
照do

我依家選擇去做part time係為左出年讀master,咁到時master grad我依家呢一年就唔會俾人感覺空白,仲可以做有用既工黎再豐富下個cv

睇得出絲打係好識計劃自己既人
加油

其實我唔知我咁plan啱唔啱,我真係唔知

無人知自己做得啱唔啱
最緊要依一刻覺得舒服就好

做到呢一刻最好既決定就得架啦
人要識變通 到聽日變都無問題架
上個禮拜去左interview
Job duty寫住provide nutritional &dietary consultation to customers
都知要sell 佢公司產品
但以為係個客上黎公司見營養學家
都可以實踐下學過既野
點知去interview聽落覺得同企舖ge sales冇分別 好灰

In果時佢話等人用 聽落大機會請
番唔番好

返 試用期唔岩咪走

Agger

係番維特健靈 平時經過已經見冇人行間舖
齋企等收工會好想死

藥箱都變首飾箱
屌晒你地全部人

#
D人grad左就唔會睬人,現哂真面目了

啲同學真係十分濕鳩

本身讀緊都有幾個算傾得埋,齊齊做project,依家grad左有時想問下佢地有關grad job既事都睬我都廢鳩事

依啲真係好撚現實 屌
可能佢地驚你同佢地爭野做
我嗰班啲人都係
因為冇group work 計分嘅野人人都唔會出聲答人資料
但係去party就扮撚晒friend搭曬膊頭

聽到你咁講我個心都舒服d,知道左依家原來咁多人都咁現實

我覺得除左中學識既keep到最純真既友誼之外
其他識既真係垃圾。。
ive識既 果陣返學傾得好埋架 考試有tips就痴埋黎
做pj有能力就個個都爭住同你一組
一grad左鬼理你咩
你連佢條頭髮都見唔到呀
所以同學還同學 朋友還朋友 分好開 唔洗太投入

你講個d全部都中哂,係我自己冇人地分得咁開,總之就係估唔到

我果陣返左一個sem就已經睇清哂
返左無耐就分哂小圈子咁玩
你依d局外人想插隻腳指尾落去都唔得呀
呀仲有考試
唔識大家討論下好正常
你見到佢真人就話問到佢
你一ws問 十個有十個都已讀架
係唔會有人應你架
然後考完試又係到rfrd

經一事
下次就識對住依d人唔洗咁認真 寒暄敷衍幾句就得
反正佢覺得你無利用價值就唔會搵你
屌晒你地全部人

乜咁大怨氣呀
屌晒你地全部人

乜咁大怨氣呀

好似係我頭po嘅留言
如果條女講分手 會唔會想對方挽留下?
D人grad左就唔會睬人,現哂真面目了

啲同學真係十分濕鳩

本身讀緊都有幾個算傾得埋,齊齊做project,依家grad左有時想問下佢地有關grad job既事都睬我都廢鳩事

依啲真係好撚現實 屌
可能佢地驚你同佢地爭野做
我嗰班啲人都係
因為冇group work 計分嘅野人人都唔會出聲答人資料
但係去party就扮撚晒friend搭曬膊頭

聽到你咁講我個心都舒服d,知道左依家原來咁多人都咁現實

我覺得除左中學識既keep到最純真既友誼之外
其他識既真係垃圾。。
ive識既 果陣返學傾得好埋架 考試有tips就痴埋黎
做pj有能力就個個都爭住同你一組
一grad左鬼理你咩
你連佢條頭髮都見唔到呀
所以同學還同學 朋友還朋友 分好開 唔洗太投入

中學同學大家識個陣日對夜對磨合晒
無咩利益問題又純真
越接觸社會自己個圍牆越高

無所謂既又
不嬲都傾得啱咪做frd 傾唔啱就由佢~
屌晒你地全部人

乜咁大怨氣呀

好似係我頭po嘅留言

唔怪之得咁熟

咩原因分手先

係愛就去啦 上黎問做咩

岩岩受完刺激 分手一星期切底放低曬
仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

咩原因分手先

早排講過雙方價值觀有d唔同 我叫佢諗下係咪適合一齊 期間就繼續一般拍拖咁
然後今日就話覺得唔適合

係愛就去啦 上黎問做咩

仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

以前鍾意ex個陣都有挽留 但冇用
同埋呢個女仔佢唔係將分手掛係咀邊 所以我問一問女仔係想點

係愛就去啦 上黎問做咩

仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

仲有佢話佢係好絕既人黎
入左friendzone好耐 點先可以突破到?

係愛就去啦 上黎問做咩

仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

價值觀依d野又真係有d窄既
你地仲有愛既咪大家就下大家磨合下
如果可以一齊返既
就唔好得個講字
行動最實際

係愛就去啦 上黎問做咩

仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

仲有佢話佢係好絕既人黎

頂 你個肺
咦個時候擔心嘜野

都分手啦
一係永遠失去
一係一線生機

係愛就去啦 上黎問做咩

仆街 仲要我係佢初戀黎

男人正仆街
愛就講啦屌

仲有佢話佢係好絕既人黎

留鬼留馬
講得分手就算啦
諗咁多把鬼
入左friendzone好耐 點先可以突破到?

一個瞬間
令佢心動既一刻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞