[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
多謝你地兩位,我講完出黎真係好左啲 我暫時都未知我跟住會點做haha,不過真係好多謝你地肯覆我

做咩決定都好 有時間返黎滙報下
多謝你地兩位,我講完出黎真係好左啲 我暫時都未知我跟住會點做haha,不過真係好多謝你地肯覆我

做咩決定都好 有時間返黎滙報下

舒服啲就好 最緊要唔好鑽左牛角尖就得
有冇人得閒聽下我呻

呻乜
係咪你 入過我一個post同我吹過水
有冇人得閒聽下我呻

呻乜

原來你改左名
吹水我冇乜印象,不過有問過你野

依個我反而冇印象
有咩想呻
有冇人得閒聽下我呻

呻乜

原來你改左名

依個我反而冇印象
有咩想呻

我問過你inherent同innate既分別

一言難盡 好驚自己講到1999因為成件事都幾複雜

屌 講啦
有冇人得閒聽下我呻

呻乜

原來你改左名

依個我反而冇印象
有咩想呻

屌 講啦

想搵返個絕左交成3年既網友係咪好on9好幼稚?

絕交係鬧翻左定係冇聯絡咁簡單?
前者無謂啦 除非你有合理解釋/就佢、氹返佢
後者一試無妨

原來你改左名

依個我反而冇印象
有咩想呻

屌 講啦

後者一試無妨

隔左幾年仲提單野既話 會搞到氣氛好僵
有幾次搵過佢傾計 但佢都好冷淡

咁就唔好搵好過搵啦 出事架嘛
一係你當俾多次機會 撩多佢一次
都冷淡就自己死心啦
點樣同另一半反應性生活唔協調好

屌 講啦

後者一試無妨

隔左幾年仲提單野既話 會搞到氣氛好僵
有幾次搵過佢傾計 但佢都好冷淡

咁就唔好搵好過搵啦 出事架嘛
一係你當俾多次機會 撩多佢一次
都冷淡就自己死心啦

嗯 比佢block左成3年都知冇得返轉頭

接受到就最好 唔好困住自己

你巴定絲 有咩不滿?
我同另一半依方面講得好直
你地係咪好含蓄
有冇人聽我呻?
朋友介紹左個fd 算好傾 但係又咁岩人地屋企有事
個mood唔係想拍拖住 佢本身又好鐵壁
我重應唔應該努力係d未知有冇可能既野到?
努力左一段時間 都好似冇咩好反應咁
再努落去好似做左傻仔咁 但係我又好想試下
同一時間又有另一個女仔好主動想認識你
但係我偏偏又對佢冇咩太大興趣 但係我又想拍拖
點解上帝 永遠你想要既野 佢唔會比你
你唔想要既野 佢偏偏就係咁塞埋泥
我想拍拖有個伴姐 都咁難

你巴定絲 有咩不滿?
你地係咪好含蓄

巴吖我
其實以前ok 係呢半年開始愈來愈少
近2個月直頭無
開埋聲都話唔得
都唔知仲可以點講
我最驚係講完佢發脾氣 之後更加無mood

你巴定絲 有咩不滿?
你地係咪好含蓄

巴吖我
其實以前ok 係呢半年開始愈來愈少
近2個月直頭無
開埋聲都話唔得
都唔知仲可以點講
我最驚係講完佢發脾氣 之後更加無mood

依啲野光明正大同佢傾啦
但係有冇留意到感情有冇出現裂縫啊
有冇人聽我呻?

唔好為左拍拖同個你唔鍾意嘅人一齊 咁樣好自私
前者你試左幾耐先
我試過十年都冇結果 又試過好短時間令個好收埋自己好硬勁嘅人同我一齊
有時試真係未必得 但唔試又唔會心息
你應該自己觀察 到一個位好明顯係冇路行就離場
依啲位係咩位外人好難講 但係你局內人一定感覺到
但都可能你行多陣有好結果
愛情除左講緣仲有份 你遇到一個人唔代表你一定得到佢 睇開啲啦巴打 唔好咁灰
有冇人聽我呻?

前者你試左幾耐先
我試過十年都冇結果 又試過好短時間令個好收埋自己好硬勁嘅人同我一齊
愛情除左講緣仲有份 你遇到一個人唔代表你一定得到佢 睇開啲啦巴打 唔好咁灰

巴打都講得好岩 另一邊我都真係唔會一齊 自己知
而個一邊 我都重想試下先 因為都唔係試左好耐 岩岩開始 最多唔得咪走囉 冇計 勉強冇幸福 多謝你呀巴打

有冇人聽我呻?

前者你試左幾耐先

巴打都講得好岩 另一邊我都真係唔會一齊 自己知
而個一邊 我都重想試下先 因為都唔係試左好耐 岩岩開始 最多唔得咪走囉 冇計 勉強冇幸福 多謝你呀巴打

加油啊 good luck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞