[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好好奇點解我間房冇鐘但係有秒針聲

幻覺 你眼訓喇

幻覺 你眼訓喇

真係有 但搵唔撚到嗰個鐘
成日自己會亂唸野,有一個錫自己既男朋友..
仲做咩要唸咁多野
但佢而家26歲失緊業... 又吾去搵工...
我想堅持落去,但我怕我亂唸野到頂吾住
我真係好愛佢~

你問心覺得佢係一時失意定係本身個人就好懶好無目標?

佢真係冇人生目標..
問佢想做咩,佢話冇架,只係想搵錢
咁好呀~ 佢成日話自己吾叻,冇學歷...
就去搵埋d 11k 13k 既hea 工(工人?吾知咩工啦)
又同我講可能哩份工都會只係做一兩年就走
我話又話過佢,幫佢搵埋agent 叫佢試下去見工..
都係咁樣
但.......佢真係好錫我...... 好愛屋企人既一個人
我不斷唸...
我係中意佢?定係錢?
我仲未有答案
仲做咩要唸咁多野
我真係好愛佢~

佢真係冇人生目標..
就去搵埋d 11k 13k 既hea 工(工人?吾知咩工啦)
都係咁樣
但.......佢真係好錫我...... 好愛屋企人既一個人
我不斷唸...
我係中意佢?定係錢?
我仲未有答案

佢俾唔到安穩生活嘅感覺你
即使佢淨係搵十幾k
佢肯安份守己做一份長工唔會一句唔鍾意就走 唔會走左又唔去搵工、成日好似今日唔知甚至唔理聽日事咁 我相信你都冇咁唔開心仲可能體諒下佢辛苦
佢根本就係條條fing嗰啲人黎

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響
仲做咩要唸咁多野
我真係好愛佢~

佢真係冇人生目標..
都係咁樣
我不斷唸...
我係中意佢?定係錢?
我仲未有答案

佢俾唔到安穩生活嘅感覺你
即使佢淨係搵十幾k
佢肯安份守己做一份長工唔會一句唔鍾意就走 唔會走左又唔去搵工、成日好似今日唔知甚至唔理聽日事咁 我相信你都冇咁唔開心仲可能體諒下佢辛苦
佢根本就係條條fing嗰啲人黎

呢個世界唔係有愛就可以行倒嘅
你地個價值觀唔同
根本好多野都行唔遠
正如我地叫你打番唔字
你都會覺得吾字係舒服啲
當然你個問題係大啲架啦
試下認真啲傾下囉

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

屌你老母

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

屌你老母

絕交

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

屌你老母

絕交

今日係書展撞到暗戀既人
仲要係佢同我say hi 先
咁耐無見都仲記得我
但佢隔離又有個男仔
究竟想點姐
好開心又好傷心

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

我要發宇宙通行証俾共產黨解放軍!爆炸呀!電腦大爆炸呀!柒頭皮!

幻覺 你眼訓喇

錶呢咁?

唔知咩喺度響

計時炸彈

屌你老母

絕交

抵啦
今日係書展撞到暗戀既人
仲要係佢同我say hi 先
咁耐無見都仲記得我
但佢隔離又有個男仔
究竟想點姐
好開心又好傷心

打個招呼都唔比咩,普通撞到朋友都會啦
認真問 如果係longd, 點做啲野令女朋友覺得我愛佢

認真答,LONG D九成散
加油
今日last day好撚開心呀

恭喜你

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

暫脫苦海
返工玩osu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞