[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係既,世事無如果,timing一開始就錯左,我地係無可能一齊keep落去,只係分開之後無咗糾紛先可以學識懷念對方

有時係架 本身大家嘅性格只啱做朋友
一去到情侶關係就打晒交咁

可能係我適應唔到變成戀人的相處方式,兩個都唔識點拍拖,先有咁既結果,不過每個人處理感情既方式唔同,我認為可以做返朋友(至少見到會打個招呼),但佢覺得唔得,咁我都會尊重
係既,世事無如果,timing一開始就錯左,我地係無可能一齊keep落去,只係分開之後無咗糾紛先可以學識懷念對方

有時係架 本身大家嘅性格只啱做朋友
一去到情侶關係就打晒交咁

可能係我適應唔到變成戀人的相處方式,兩個都唔識點拍拖,先有咁既結果,不過每個人處理感情既方式唔同,我認為可以做返朋友(至少見到會打個招呼),但佢覺得唔得,咁我都會尊重

下個會更好 加油
屌 有野想同燒燒傾

Y me

上網又話有,去到話停售
食屎啦,好彩我收工順路行過黎姐
實恵真係世界級fake

通常上網既庫存都係fake的

辣殺公司,仲叫我去mega box睇下
聽日去
終於可以走了,食屎啦教畜

恭喜哂

最後都同左校務處同肥仔講bye bye
算係咁啦

好黎好去

講byebye書記姐姐唔理我,果然心繫肥仔

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

橙 可能肥仔唔鳩理佢 佢傷心緊
屌 有野想同燒燒傾

Y me

晏啲摷下張卡

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

情郞兄翻個份嘢就有個肥仔同事
就有位書記姐姐好冧個肥仔
入去佢地個間房只會理肥仔完全唔理隔離個毒撚
不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

肥仔兄罪孽深重

但我相信你個科係已經有份工等緊你個隻

絕對唔係 好多人考完個牌都得個吉去左做其他野用啲普通科一齊爭
只係考左牌多啲啲機會向上爬

噢,好想知係咩科

Law囉 做得掂就好 做唔掂就收皮

咁唔怕啦,你呢d讀得耐唔會有問題
我讀個d就會俾人話讀得耐但缺乏工作經驗

咁樣…有冇諗過做住part time讀

Part time通常幾多錢一個鐘?我指做office個d,真係唔太知道

應該係最低高資d朋友仔

絕對唔係 好多人考完個牌都得個吉去左做其他野用啲普通科一齊爭

噢,好想知係咩科

Part time通常幾多錢一個鐘?我指做office個d,真係唔太知道

應該係最低高資d朋友仔

工資

噢,好想知係咩科

應該係最低高資d朋友仔

工資

Around 40-50多啲
但預左忙忙地

但我相信你個科係已經有份工等緊你個隻

噢,好想知係咩科

我覺得一年半年問題唔大
我一grad就做野
做極都係蚊型公司
Fing左3,4年先發覺自己咁唔掂
但已經嘥左4年
工作經驗又唔係度度睇
所以諗清楚好過驚而行錯路

好,多謝你提醒,我就係唔想開錯個頭,所以之前份工先唔做

諗清楚啲好嘅
加油

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

肥仔兄罪孽深重

簡而精
燒燒 事情解決了

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

著晒摟屌裙扮到鬼火咁靚,到最後都得唔到任何野

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

唔需要明啦,都走左

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

屌你咩
不過冇所謂啦,反正我不問世事唔想同佢地講野,唔關我事

恭喜哂

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

肥仔兄罪孽深重

算係咁啦

好黎好去

新黎報到 唔明白個關係

不過個肥仔已經有女朋友
大致上係咁啦

肥仔兄罪孽深重

簡而精

冇所謂啦,反正唔關我事
只係一直隔岸觀火
燒燒 事情解決了

起底睇左原來你啲PO都係冇咩人回你
燒燒 事情解決了

起底睇左原來你啲PO都係冇咩人回你

認真post就多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞