[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
D人grad左就唔會睬人,現哂真面目了

啲同學真係十分濕鳩

本身讀緊都有幾個算傾得埋,齊齊做project,依家grad左有時想問下佢地有關grad job既事都睬我都廢鳩事

咁早現真面目咪幾好

得返一個仲有聯絡,果個就真係超級好人啦
我咪話我想去做part time既,我見到A公司啱我做,但呢間公司係某個現左真面目既同學既舊intern公司,我依家唔知佢仲有冇繼續係個度轉做full time grad job,所以我怕到時同一個地方做野,明明大家本身咁高咁大,但我就係個度做pt,佢就係個度做full time,好似有d唔知點咁

有乜所謂吖
照do

其實唔僵
對上個星期六同佢岀街 之後自己唔開心 係咁喊
佢又唔知點哄我 之後佢覺得佢剩係比到痛苦我
臨走果下我有攬住佢 錫佢 佢送完我答車
之後wtsapp 同我講
之後我叫佢諗清楚先決定

到星期日上就我問佢一齊返好無 佢話唔知
但都好冷淡
期間搵過佢fd 幫手問 佢都係答唔知
之後星期三晚忍唔住問佢 佢答我唔好啦

之後我wtsapp 佢都有覆我
但我又覺得佢未必會岀黎

Sorry for 1999

Oh... 明白了
試下啦 50 50

同佢wtsapp 佢好冷淡覆我
有時剩係覆符號

有次我太想同佢講good night
同佢講完佢覆我
🌛
之後off 左 過兩分鐘再覆我
Night

唉 佢性格好固執 我覺得佢肯岀
最多都係兩成

就好似星期六同佢 wtsapp 左陣

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦
控制住自己唔搵佢 博佢會諗起我
但佢好固執 佢應該唔會主動搵我

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
你一搵佢又分分鐘諗起果日
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得
或者煮個麵影俾佢開話題又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既
我問佢仲愛唔愛我 佢話唔愛

完啦

啲同學真係十分濕鳩

本身讀緊都有幾個算傾得埋,齊齊做project,依家grad左有時想問下佢地有關grad job既事都睬我都廢鳩事

咁早現真面目咪幾好

我咪話我想去做part time既,我見到A公司啱我做,但呢間公司係某個現左真面目既同學既舊intern公司,我依家唔知佢仲有冇繼續係個度轉做full time grad job,所以我怕到時同一個地方做野,明明大家本身咁高咁大,但我就係個度做pt,佢就係個度做full time,好似有d唔知點咁

有乜所謂吖
照do

係有啲心理包袱嘅
不過為左前途如果有用都照do啦

Oh... 明白了
試下啦 50 50

有時剩係覆符號

同佢講完佢覆我
🌛
Night

最多都係兩成

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

傷心一輪好啦傻女

啲同學真係十分濕鳩

咁早現真面目咪幾好

有乜所謂吖
照do

我依家選擇去做part time係為左出年讀master,咁到時master grad我依家呢一年就唔會俾人感覺空白,仲可以做有用既工黎再豐富下個cv

Support

啲同學真係十分濕鳩

依啲真係好撚現實 屌
可能佢地驚你同佢地爭野做
我嗰班啲人都係
因為冇group work 計分嘅野人人都唔會出聲答人資料
但係去party就扮撚晒friend搭曬膊頭

聽到你咁講我個心都舒服d,知道左依家原來咁多人都咁現實

我唔想發燒呀 我想番工呀

竟然會想翻工

番工好開心 個個又錫我
屈係屋企都唔知做乜鳩

好幸福呀又青

靚囡著數多啊

咁我肯定無著數了

男仔另計啦 要超級靚仔先有著數

啲同學真係十分濕鳩

咁早現真面目咪幾好

有乜所謂吖
照do

我依家選擇去做part time係為左出年讀master,咁到時master grad我依家呢一年就唔會俾人感覺空白,仲可以做有用既工黎再豐富下個cv

睇得出絲打係好識計劃自己既人
加油

Oh... 明白了
試下啦 50 50

有時剩係覆符號

同佢講完佢覆我
🌛
Night

最多都係兩成

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

唔好chur佢 我覺得佢諗清楚後有機會搵返絲打

有時剩係覆符號

同佢講完佢覆我
🌛
Night

最多都係兩成

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

我問佢係咪我同另一個男人一齊
一齊訓埋你都無問題
佢答我係

我恨佢一切
我恨佢視愛情為無物
我恨佢 一星期可以放低半年既感情

我恨我咁愛佢 付出咁多 結果體無完膚
佢好似咩事都無

啲同學真係十分濕鳩

依啲真係好撚現實 屌
我嗰班啲人都係

我覺得除左中學識既keep到最純真既友誼之外
其他識既真係垃圾。。
ive識既 果陣返學傾得好埋架 考試有tips就痴埋黎
做pj有能力就個個都爭住同你一組
一grad左鬼理你咩
你連佢條頭髮都見唔到呀
所以同學還同學 朋友還朋友 分好開 唔洗太投入

有時剩係覆符號

同佢講完佢覆我
🌛
Night

最多都係兩成

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

傷心一輪好啦傻女

完啦一切
已經唔傷心
無曬希望 得個 恨
上個禮拜去左interview
Job duty寫住provide nutritional &dietary consultation to customers
都知要sell 佢公司產品
但以為係個客上黎公司見營養學家
都可以實踐下學過既野
點知去interview聽落覺得同企舖ge sales冇分別 好灰

In果時佢話等人用 聽落大機會請
番唔番好

返 試用期唔岩咪走

Agger

係番維特健靈 平時經過已經見冇人行間舖
齋企等收工會好想死

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

一齊訓埋你都無問題
佢答我係

我恨佢一切
我恨佢視愛情為無物

佢好似咩事都無

感情唔同讀書做野
唔係付出幾多就可以收穫幾多
係要比到對方想要既野
你咁樣逼佢 只會比好多壓力佢

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

一齊訓埋你都無問題
佢答我係

我恨佢一切
我恨佢視愛情為無物

佢好似咩事都無

佢唔愛你果陣真係理得你死
你地都已經無關係
你同邊個訓同邊個一齊佢已經無感覺喇
所以 傷心一排又係一條好漢
btw加油

佢好冷淡咁秒覆我
之後講左陣又唔理我

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

傷心一輪好啦傻女

完啦一切
已經唔傷心
無曬希望 得個 恨

分手分得狠好過溫和嘅。。

啲同學真係十分濕鳩

咁早現真面目咪幾好

有乜所謂吖
照do

係有啲心理包袱嘅
不過為左前途如果有用都照do啦

係,尤其一直以來都係我食住佢

明啊

咁早現真面目咪幾好

有乜所謂吖
照do

睇得出絲打係好識計劃自己既人
加油

其實我唔知我咁plan啱唔啱,我真係唔知

無人知自己做得啱唔啱
最緊要依一刻覺得舒服就好

唔好chur佢囉

無chur 啦

兩日無搵佢啦

等佢自己一個靜下先
過多兩日先再搵佢
未必要hi或者傾閒計
食甜品影俾佢又得

哈哈 無啦
岩岩忍唔住問左
之後嘈左鑊甘既

完啦

一齊訓埋你都無問題
佢答我係

我恨佢一切
我恨佢視愛情為無物

佢好似咩事都無

感情唔同讀書做野
唔係付出幾多就可以收穫幾多
係要比到對方想要既野
你咁樣逼佢 只會比好多壓力佢

壓力 關我q 事
我每日諗住佢 想追返佢

人地一星期就放低曬 係我傻仔炸

我剩返既係 恨 我恨佢一世

啲同學真係十分濕鳩

依啲真係好撚現實 屌
我嗰班啲人都係

我覺得除左中學識既keep到最純真既友誼之外
其他識既真係垃圾。。
ive識既 果陣返學傾得好埋架 考試有tips就痴埋黎
做pj有能力就個個都爭住同你一組
一grad左鬼理你咩
你連佢條頭髮都見唔到呀
所以同學還同學 朋友還朋友 分好開 唔洗太投入

中學同學大家識個陣日對夜對磨合晒
無咩利益問題又純真
越接觸社會自己個圍牆越高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞