[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
今日last day好撚開心呀

暫脫苦海

咩都唔理了,去完旅行先算

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

嘩我有frd同你一樣 同男朋友呻返工野比佢男朋友指住話佢eq低唔識處理問題 之後佢就唔再搵佢男朋友呻

唉岩啊
我男朋友叫我搵好姊妹啦~幫我唔到喎

好狗
依d說話難聽過粗口
聽人呻都係聽佢鳩up架喇 敷衍兩句都算 又話人蠢又剩
佢都講到出口
咁你都要識做喇 搵朋友呻/上黎呻
好過搵個唔啱既對象呻完仲要比人話返轉頭

咁我想問 如果你條仔剩係 哦 嗯 係啊
會唔會收貨

應該唔收
我上黎就係想問下
如果男/女朋友係你好唔開心果陣話 "你諗多左啦~我覺得你為呢啲野唔開心好無謂,根本唔值得"(佢係真心好睇得開果啲)
我應唔應該收貨
定係我係大港女

其實你係咪想佢代入你角色跟住好care件事

其實都唔使佢care 既…
但唔想佢勁理性咁分析話我因為乜乜先唔開心 叫我控制下~

你係咪純粹想揾個人聽下你呻?你會唔會介意佢hea覆你?我女朋友又係咁,佢呻黎呻去都係個d野,我又成日答佢差唔多既答案,係我個角度其實都幾無謂,但係如果佢收埋唔講自己屈住又鄧佢辛苦,唯有聽佢呻 不過重點係佢唔中意聽我呻,會話9我煩

暫脫苦海

終於last day

暫脫苦海

想去日本玩

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

唉岩啊

好狗
依d說話難聽過粗口
佢都講到出口

會唔會收貨

應該唔收
我上黎就係想問下
如果男/女朋友係你好唔開心果陣話 "你諗多左啦~我覺得你為呢啲野唔開心好無謂,根本唔值得"(佢係真心好睇得開果啲)
我應唔應該收貨
定係我係大港女

其實你係咪想佢代入你角色跟住好care件事

其實都唔使佢care 既…
但唔想佢勁理性咁分析話我因為乜乜先唔開心 叫我控制下~

你係咪純粹想揾個人聽下你呻?你會唔會介意佢hea覆你?我女朋友又係咁,佢呻黎呻去都係個d野,我又成日答佢差唔多既答案,係我個角度其實都幾無謂,但係如果佢收埋唔講自己屈住又鄧佢辛苦,唯有聽佢呻 不過重點係佢唔中意聽我呻,會話9我煩

咁咪唔公平囉 佢呻就得你呻就唔得
但正常黎講佢覺得你呻係煩既 點解會諗唔到其實自己呻都好煩
如果呻黎呻去都係差唔多野叫佢睇開d喇
係時候要慣喇

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

我都想去日本玩

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

正啦

暫脫苦海

終於last day

望穿秋水終於到

暫脫苦海

想去日本玩

飛田新地

恭喜你

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

我諗我曬到變nigga

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

我都想去日本玩

做職安真漢子啦
琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

到琴日講完good night之後佢都冇揾過我

係咪佢已經對我冇興趣?

照直講 如果佢係個理性嘅人

唔講到時只會爆獲勁,同佢傾下囉

……我覺得我同你一樣…男朋友成日係我呻緊果陣話我唔應該咁諗乜乜乜

岩岩比佢話完…

咁都係唔啱喎
痴左線咩淨係可以笑
佢唔俾你呻好快你就唔搵會呻

嘩我有frd同你一樣 同男朋友呻返工野比佢男朋友指住話佢eq低唔識處理問題 之後佢就唔再搵佢男朋友呻

唉岩啊

好狗
依d說話難聽過粗口
佢都講到出口

會唔會收貨

應該唔收
我上黎就係想問下
我應唔應該收貨
定係我係大港女

利申先我冇追post

但想點點解你會用到"收貨"呢個字眼?
你覺得佢俾嘅回應只係貨嚟?

每一個人對唔開心嘅事睇法都唔同
有人小小嘢就覺得好大鑊, 有人天跌落嚟當被冚

你講, 佢肯聽, 分折完再講佢嘅意見, 其實唔夠咩?
如果你唔係想要聽呢d嘅, 咁咪唔好搵佢傾
唔係每個人都可以俾你想要嘅嘢你
至少佢已經出盡自己全力想去安慰你, 而唔係哦同嗯
不如你都試下係佢角度諗下啦
佢係你男友, 唔係心事收集機
唔係你擺d唔開心嘅嘢入去, 佢就嘔返d你想聽嘅說話出嚟

咁依家你覺得, 仲應唔應該"收貨"?

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

我都想去日本玩

做職安真漢子啦

我都未問老細可唔可以去grad trip
認真問 如果係longd, 點做啲野令女朋友覺得我愛佢

當網戀咁相處
搵多啲佢
每日同佢大概講下你會做或者做左啲咩去左邊
問候下佢
我都係long d

多謝菇菇
廢兩星期就去旅行

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

我用左成年先白到少少

我都仲有兩個星期

做咩

仲有兩個星期去越南

泰國越南

曬到變賓賓

想問女仔如果曬黑左
係咪會慢慢變返白

我用左成年先白到少少

囡囡就唔好搞到自己咁黑啦
好想食完LUNCH就唔返返公司返屋企
琴晚同心儀嘅男仔傾關於佢事業前途嘅嘢,一路俾咗好多意見佢,到最後佢突然對我態度變到好似好陌生咁

因為前日同佢傾電話傾到三點幾,所以佢琴晚突然同我講話搞到我咁夜瞓好唔好意思。我同佢講我冇介意因爲我都鐘意同佢傾嘅,但佢覆返話自己自私先搞到我夜瞓

到琴日講完good night之後佢都冇揾過我

係咪佢已經對我冇興趣?

1: nothing's happened
You're way too sensitive because you care

2: he likes you but he doesn't want to talk about his career with you

OR

2: he just wanted to whine/talk

Observe la
Sorry ah diu using laptop ng sik da chinese
好想食完LUNCH就唔返返公司返屋企

有人唔識打字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞