[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好煩 條女因為我早兩日換左電腦背景做我女偶像而唔係佢既相 但我手機係佢做wallpaper 嬲左我幾日 又話佢係咪女人? 姐係鐘意佢點點點 我駁極佢都係圍住呢點轉 話唔鐘意自己男朋友鐘意個另一個女既 我只係覺得偶像拎黎崇拜下換張背景姐 咁都要比佢屌 有冇巴打可以教下我點回應佢 到宜家都諗唔明有咩好嬲

利伸:我好愛佢

屌你 咪俾我聽到你話任何異性靚仔

好到肉 下一句應該係分手

佢係堅嬲 佢平時都係唔係幾講得笑個D人黎 有時講笑佢會好認真 所以我承應佢都係小器個D人黎 不過我真係R曬頭唔知有咩咁好嬲

佢係堅嬲 佢平時都係唔係幾講得笑個D人黎 有時講笑佢會好認真 所以我承應佢都係小器個D人黎 不過我真係R曬頭唔知有咩咁好嬲

換個肌肉男靚仔,等佢知你gay就唔會有依個煩惱

完全唔鐘意同人分男朋友嘅感覺
你個係咩明星
set女偶像做背景個啲真係自殺
巴打一路好走
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

我係風景 唔係好鍾意放人做wallpaper

依啲好難搞 你換左張wallpaper去算啦

如果你夠薑 你試下全部野都用佢做wallpaper
Print好多佢啲相出黎乜鳩都痴上去 向佢表達你嘅愛意 話以後咩都用佢
佢發覺柒同老尷就會冇咁執著

D冷氣開得好行

咁係有靚女?

我都唔知

可能發燒 check下好

個cursor制剛剛喺回覆制

巴打一路好走

女朋友唔鍾意就換左佢啦 好小事姐
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

你點同呢
有啲人真係對呢啲好小器
唔講咁多,即刻駁嘴!

Battle啦!條條大路通羅馬!

我就話!條條大路通陰間!

我話條條大便經肛門

我就話!條條大碌插屎忽!

Print好多佢啲相出黎乜鳩都痴上去 向佢表達你嘅愛意 話以後咩都用佢

極端的愛
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

我lock screen係個海
home係同條仔幅合照
唔講咁多,即刻駁嘴!

我話條條大便經肛門

Gay

你個係咩明星

我都覺得係 有時同D女同事Ws 一日都傾唔到幾句 佢又會發嬲 某隊鐘意左好幾年既組合 其中一成員
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事
唔講咁多,即刻駁嘴!

我話條條大便經肛門

起晒雞皮
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

你好麻甩 我唔做依d野架

多謝巴打意見 不過佢一定唔受呢D
巴打一路好走

我以為你話換左個女朋友
心諗竟然有人衝動過我

你個係咩明星

我都覺得係 有時同D女同事Ws 一日都傾唔到幾句 佢又會發嬲 某隊鐘意左好幾年既組合 其中一成員

屌 check ws? 我從來都唔check佢 因為唔想佢check我 最多問下佢乜水搵佢
每個人都有私隱

我話條條大便經肛門

Gay

屌好核突呀媽咪
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

你好麻甩 我唔做依d野架

我以前會set啲Eva green之類嘅電影nudes做wallpaper但喺街俾個大嬸發現左之後淆底轉返正常相
巴打一路好走

我有呀 不過佢話唔洗(即係要) 佢都仲係嬲到宜家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞