[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

缺錢

我都缺

一個手殘負皮左

即刻嬲左

sorsorsor

下不為例

知道大佬

算你啦

缺錢

intern已經算識哂啲人

佢地有晒小圈子,我好似個外人咁
同埋我返工做野好少笑,所以無乜人理我
試過偷聽到人地講我「哇佢真係唔識笑架喎」

有左既定印象就好難改
第一印象好d就會好過

我下份工試下一開波扮到好外向咁款先

自然d就得啦 唔好做奇怪野 正正常常
有咩可能會唔鍾意你

啱 唔做番你自己都會好快攰

真係做自己我會變左做劇毒架喎
我試過唔想同同事一齊搭車而呃佢約左人之後搭遲一班車

我都試過 費時對住佢地

缺錢

佢地有晒小圈子,我好似個外人咁
同埋我返工做野好少笑,所以無乜人理我
試過偷聽到人地講我「哇佢真係唔識笑架喎」

有左既定印象就好難改
第一印象好d就會好過

有咩可能會唔鍾意你

我都試過 費時對住佢地

洗唔洗咁啊
越黎越唔知自己做梗乜

有左既定印象就好難改
第一印象好d就會好過

有咩可能會唔鍾意你

我都試過 費時對住佢地

洗唔洗咁啊

我之前扮有野做之後同左另一堆人去同一個party
越黎越唔知自己做梗乜

做咩呀?

有咩可能會唔鍾意你

我都試過 費時對住佢地

洗唔洗咁啊

嘩屌 世紀尷
越黎越唔知自己做梗乜

做咩呀?

唔知啊菇菇 係有個咁嘅睇法
男朋友準備紋隻老虎係手臂
但我唔係好識欣賞
我覺得我同佢好多野既價值觀都差太遠了
想分手但唔捨得
我覺得我會阻止佢做自己想做既野

有咩可能會唔鍾意你

我都試過 費時對住佢地

洗唔洗咁啊

嘩屌 世紀尷

好彩冇撞到
同我flatmates一齊去 佢地夠高遮到我乜柒都睇唔到 應該都冇人睇到me
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身
有時相愛唔係睇雙方似唔似 睇磨唔磨合到啫
你會諗到分手依步 價值觀只係一個出師之名
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

因為男朋友係啲metal band仔
我就無咁既嗜好
所以我呢個case就有少少極端
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

metal band 仔 我嗰範
你又有咪音樂興趣 ?點解同band仔一齊
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

本身個價值觀有啲唔同
世事都係取捨
佢可能會為你放棄紋身
你亦可能會為佢放下執著
你依家係完全接受唔倒定點?
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

本身個價值觀有啲唔同
世事都係取捨
佢可能會為你放棄紋身
你亦可能會為佢放下執著

Band仔性格我都幾明 尤其是metal 佢覺得啱就會做 唔會改 但唔代表佢唔愛你
Metal佬係粗心硬頸啲 唔會變 如果你真係頂唔順 可能走會更好
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

metal band 仔 我嗰範
你又有咪音樂興趣 ?點解同band仔一齊

我唔鍾意音樂架 我算係運動/毒毒地打機個啲女仔,純粹只係相處開心就一齊,不過就唔係好跟得上佢啲fashion sense 平時都當無事,係啱啱佢無啦啦話要紋身,有少少過左我底線,我先咁矛盾
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

本身個價值觀有啲唔同
世事都係取捨
佢可能會為你放棄紋身
你亦可能會為佢放下執著

如果佢一定要走metal路線,紋身釘環呢啲真係少不免 所以我覺得我唔會阻止到佢,反而覺得我煩緊佢
我就唔係好鍾意自己男朋友有紋身既..暫時未接受到,可能遲啲我會得
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

本身個價值觀有啲唔同
世事都係取捨
佢可能會為你放棄紋身
你亦可能會為佢放下執著

Band仔性格我都幾明 尤其是metal 佢覺得啱就會做 唔會改 但唔代表佢唔愛你
Metal佬係粗心硬頸啲 唔會變 如果你真係頂唔順 可能走會更好

但係唔捨得呀 平時相處的確好開心
只係無咩共通興趣咁
但我唔係好識欣賞
想分手但唔捨得

我好鍾意紋身

我就無咁既嗜好

本身個價值觀有啲唔同
世事都係取捨
佢可能會為你放棄紋身
你亦可能會為佢放下執著

如果佢一定要走metal路線,紋身釘環呢啲真係少不免 所以我覺得我唔會阻止到佢,反而覺得我煩緊佢
我就唔係好鍾意自己男朋友有紋身既..暫時未接受到,可能遲啲我會得

咁呢類嘅底線就佢而改又好似唔係大問題嘅
只係你真係要諗清楚
好多野唔係一個愛字就可以繼續倒
metal佬應該就唔會變 紋身你講得冇錯只會越黎越多 遲下仲可能紋到上面
多謝你地兩位,我講完出黎真係好左啲 我暫時都未知我跟住會點做haha,不過真係好多謝你地肯覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞