[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
對住條女好大壓力 佢番工壓力大就同我呻,我番工攰就唔可以同佢講,佢會覺得我好煩 係佢面前要扮到好開心好正面真係好辛苦,成日一唔岩佢心意既野就屌9我蠢,大佬我都係人我都有情緒架 有時對住佢慘過對住上司,想揾機會同佢講又唔知點開口

咪照直講囉
忍係辛苦的

你唔聽佢呻得唔得

其實佢呻黎呻去都係個d野,我已經聽到慣曬 不過個問題係佢呻就得,我呻就唔得,搞到我要食埋佢d負能量

你地拍左幾耐啊?有冇同佢講過先

你鍾意有滄桑感既男仔
但現實會比人話係⋯廢青廢老

所以揀個男朋友有少少大叔 好撚正啊啲廢毒撚

女朋友都係 兩個一齊廢up都好開心

要女朋友似大叔

不敢想像

少少姐 太正我驚會頂唔順

你應該打錯左次序

呢個次序會到佢頂唔順
對住條女好大壓力 佢番工壓力大就同我呻,我番工攰就唔可以同佢講,佢會覺得我好煩 係佢面前要扮到好開心好正面真係好辛苦,成日一唔岩佢心意既野就屌9我蠢,大佬我都係人我都有情緒架 有時對住佢慘過對住上司,想揾機會同佢講又唔知點開口

咪照直講囉
忍係辛苦的

你唔聽佢呻得唔得

其實佢呻黎呻去都係個d野,我已經聽到慣曬 不過個問題係佢呻就得,我呻就唔得,搞到我要食埋佢d負能量

食負真係好慘 一諗起佢就諗起d負能量
做人做到我咁,哈

田田!!!!!
做人做到我咁,哈

照直講 如果佢係個理性嘅人

唔講到時只會爆獲勁,同佢傾下囉

最大問題係已經觸摸佢想要d乜,好多時做d唔岩佢心意既野又嬲9我

咪照直講囉
忍係辛苦的

你唔聽佢呻得唔得

依啲全部搬出黎傾啦
我同佢都係乜柒都傾 嘈幾次細好過一次爆晒大鑊
做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

差唔多可以唔洗再影響到其他人喇
做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

你確實有j喎
差唔多可以唔洗再影響到其他人喇

??

咪照直講囉
忍係辛苦的

你唔聽佢呻得唔得

已經第五年,以前未番工個人冇咁重戾氣,而家番左兩年積積埋埋d怨氣加埋佢d負能量個人好重好攰
做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

你確實有j喎

照直講 如果佢係個理性嘅人

唔講到時只會爆獲勁,同佢傾下囉

……我覺得我同你一樣…男朋友成日係我呻緊果陣話我唔應該咁諗乜乜乜

岩岩比佢話完…

咁都係唔啱喎
痴左線咩淨係可以笑
佢唔俾你呻好快你就唔搵會呻

嘩我有frd同你一樣 同男朋友呻返工野比佢男朋友指住話佢eq低唔識處理問題 之後佢就唔再搵佢男朋友呻
做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

你確實有j喎

gay
做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

哦,依家個名咪幾好囉,男人係要用返個man d既名既,明哂!

做人做到我咁,哈

田田!!!!!

我地識?

哦,依家個名咪幾好囉,男人係要用返個man d既名既,明哂!

你係唔知邊次認左係男人黎架,所以我之前先死都話你係男人咋嘛

係啊 我有時會認做仔 因為喺連登女人係原罪
做人做到我咁,哈

以為捱完個大學就一天都光哂,原來人生既惡夢先真正開始
搵到工又點?都唔係我想做既野
想讀返書?受歡迎、有用d既master都神早dead哂啦
等出年再讀?咁今年咪空左囉,之後master grad咪學歷高左,工作經驗又相對地少左囉
我依家都唔知點好

你有無指定想返邊d工?
其實出左黎做野你唔會想讀返書

我地識?

你係唔知邊次認左係男人黎架,所以我之前先死都話你係男人咋嘛

係啊 我有時會認做仔 因為喺連登女人係原罪

我本身都已經係個罪人,亦唔怕多多幾條罪

乖啦
做人做到我咁,哈

以為捱完個大學就一天都光哂,原來人生既惡夢先真正開始
搵到工又點?都唔係我想做既野
想讀返書?受歡迎、有用d既master都神早dead哂啦
等出年再讀?咁今年咪空左囉,之後master grad咪學歷高左,工作經驗又相對地少左囉
我依家都唔知點好

一年時間其實好短 唔洗睇得咁重
你計返當你60歲退休 都成3 40年做野 呢d野真係唔洗擔心
最緊要個目標係岩 起步要正確
起錯個頭 比多五年經驗你都會輸人一節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞