[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(36)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
set女偶像做背景個啲真係自殺
巴打一路好走

女朋友唔鍾意就換左佢啦 好小事姐

我以為你話換左個女朋友
心諗竟然有人衝動過我

笑撚死
巴打一路好走

我以為你話換左個女朋友
心諗竟然有人衝動過我

眼花喇 早啲訓啦

佢係堅嬲 佢平時都係唔係幾講得笑個D人黎 有時講笑佢會好認真 所以我承應佢都係小器個D人黎 不過我真係R曬頭唔知有咩咁好嬲

依啲好難搞 你換左張wallpaper去算啦

如果你夠薑 你試下全部野都用佢做wallpaper
Print好多佢啲相出黎乜鳩都痴上去 向佢表達你嘅愛意 話以後咩都用佢
佢發覺柒同老尷就會冇咁執著

多謝巴打意見 不過佢一定唔受呢D

佢係咪好文藝好認真嗰種黎

佢係堅嬲 佢平時都係唔係幾講得笑個D人黎 有時講笑佢會好認真 所以我承應佢都係小器個D人黎 不過我真係R曬頭唔知有咩咁好嬲

完全唔鐘意同人分男朋友嘅感覺
你個係咩明星

我都覺得係 有時同D女同事Ws 一日都傾唔到幾句 佢又會發嬲 某隊鐘意左好幾年既組合 其中一成員

女同事就可以體諒d
拿女明星 就算俾你痴到成屋都係
你都呢世掂唔到人手仔
女同事就唔同喇
你見同事肯定多過見女朋友既時間
所以有時女仔就會介意

有無圖 等我幫你分憂
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

我係風景 唔係好鍾意放人做wallpaper

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

你好麻甩 我唔做依d野架

麻甩幾好呀 麻甩一齊𥄫 可以加分

D冷氣開得好行

咁係有靚女?

我都唔知

可能發燒 check下好

個cursor制剛剛喺回覆制

巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

我唔信 人黎 拆穿佢真面目

你個係咩明星

我都覺得係 有時同D女同事Ws 一日都傾唔到幾句 佢又會發嬲 某隊鐘意左好幾年既組合 其中一成員

女同事就可以體諒d
你都呢世掂唔到人手仔
女同事就唔同喇
所以有時女仔就會介意

有無圖 等我幫你分憂

仲唔係娜恩

可能發燒 check下好

個cursor制剛剛喺回覆制

巴打一路好走

我以為你話換左個女朋友
心諗竟然有人衝動過我

睇黎我要惡補下中文先得 容咩易下次奶野
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

拆左媾唔倒女架喇

你個係咩明星

女同事就可以體諒d
你都呢世掂唔到人手仔
女同事就唔同喇
所以有時女仔就會介意

有無圖 等我幫你分憂

仲唔係娜恩

娜恩我都可以分擔下喎
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

拆左媾唔倒女架喇

唔昅女點溝女
望真d先得架ma
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

拆左媾唔倒女架喇

我唔係地盤佬
講真我成日都走寶 有fd同我講先知因為我好少望人
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

This is great
不過佢鐘意嘅我ok
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

我都會同佢𥄫女 佢會同我講覺得邊條女好正
我又會講下我覺得邊條仔好正
不過我成日話正嘅仔佢都話佢唔鍾意
巴打一路好走

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

靚仔賞心悅目過靚女

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

拆左媾唔倒女架喇

我唔係地盤佬
講真我成日都走寶 有fd同我講先知因為我好少望人

冇用架你 戴個雷達望女啦

你個係咩明星

女同事就可以體諒d
你都呢世掂唔到人手仔
女同事就唔同喇
所以有時女仔就會介意

有無圖 等我幫你分憂

仲唔係娜恩

娜恩我都可以分擔下喎

都係初瓏同普美好

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

靚仔賞心悅目過靚女

依樣真 佬味同不羈嗰啲正到仆街

點解 我wp都係偶像

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

不過佢鐘意嘅我ok

我決定下次去旅行拍片,叫fd拍我問情侶既女仔,我可唔可以同你男朋友影相睇下佢地反應

你個係咩明星

女同事就可以體諒d
你都呢世掂唔到人手仔
女同事就唔同喇
所以有時女仔就會介意

有無圖 等我幫你分憂

仲唔係娜恩

娜恩我都可以分擔下喎

都係初瓏同普美好

留翻夏榮俾我獨佔就夠

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

不過佢鐘意嘅我ok

我決定下次去旅行拍片,叫fd拍我問情侶既女仔,我可唔可以同你男朋友影相睇下佢地反應

記得買保險
留低嘅都係一份心意

賞心悅目
𥄫女乃人生一大樂事

都係 唔怕佢嬲
一齊𥄫仔點睇

靚仔賞心悅目過靚女

依樣真 佬味同不羈嗰啲正到仆街

我鍾意書生味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞