搵到搵到好迷茫(22)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日in完
講真in之前都驚要全程講英文,果然不出所料,真係全程英文interview,好彩自己英文唔算太差
都feel到對方對我有興趣,不過通常in得好就未必有offer,in得差就反而有offer

大公司?

唔係啦,細公司,不過係鬼佬公司,間office入面有鬼妹 開門俾我果個已經係個鬼妹

今日in完
講真in之前都驚要全程講英文,果然不出所料,真係全程英文interview,好彩自己英文唔算太差
都feel到對方對我有興趣,不過通常in得好就未必有offer,in得差就反而有offer

所以平常心啦,唔好咁大期望
唔係潑你冷水

岩呀,無心插柳柳成陰,所以都唔好太大期望,廢事自己咁失落

Yup
其實請唔請你都有好多你控制唔到既因素既,無謂all in落一份工到,希望我下一份interview都可以調整到心態
新既一日新既開始

我無太大期望,都係平常心啦,得失既野
今日in完

大公司?

唔係啦,細公司,不過係鬼佬公司,間office入面有鬼妹 開門俾我果個已經係個鬼妹

最衰我唔係男人
聽到interview介紹份工內容
一聽到唔係自己想做既野就hea in
好想打死自己
聽到interviewer介紹份工內容
一聽到唔係自己想做既野就hea in
好想打死自己
仲未搵到工
今日in完

所以平常心啦,唔好咁大期望
唔係潑你冷水

岩呀,無心插柳柳成陰,所以都唔好太大期望,廢事自己咁失落

Yup
其實請唔請你都有好多你控制唔到既因素既,無謂all in落一份工到,希望我下一份interview都可以調整到心態
新既一日新既開始

我無太大期望,都係平常心啦,得失既野

祝你好運
希望尋日In 個份工快D俾offer 我
又一日
in完,dream job
同manager傾咗成個鐘,完咗佢話要見埋其他applicant,再通知我2nd in
求主送我入職機會
in完,dream job
同manager傾咗成個鐘,完咗佢話要見埋其他applicant,再通知我2nd in
求主送我入職機會

傾咩可以傾成粒鐘
前前後後見左幾十份都無咩offer
interview神
offer神
多謝offer神,失業就半年,終於執倒份小學ta做
offer神 拜到簽約
本身諗住細公司一定請
仲有靚女上司
Young 公司圍威喂
點知老闆一句唔岩就收左皮
本身諗住細公司一定請
仲有靚女上司
Young 公司圍威喂

靚女上司
本身諗住細公司一定請
仲有靚女上司
Young 公司圍威喂

咁直接
不過幾好 唔洗有假希望
本身諗住細公司一定請
仲有靚女上司
Young 公司圍威喂

咁直接
不過幾好 唔洗有假希望

過左一星期先知
本身諗住細公司一定請
仲有靚女上司
Young 公司圍威喂

靚女上司

想in, 無得做見下都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞