搵到搵到好迷茫(22)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?
我個陣係com sec就apply
冇讀過同冇依行經驗一律都係得11k
interview神
offer神
無工就繼續留名

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

13k咁正

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

Commercial一定唔會請冇底既人嫁
係firm做起 起碼要有幾年經驗或者考晒試
出面啲commercial先會請
你見啲job ad都係多數寫要係公會member先會考慮
我覺得個情況同audit有啲似

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

所以我話係admin嗰邊,其他section都要專業知識
不過我睇如果想係呢行發展要考好多試,即係單做admin又係無咩path, 做一年又要轉工

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

不過我睇如果想係呢行發展要考好多試,即係單做admin又係無咩path, 做一年又要轉工

咁所以與其係咁點解你唔直接入firm做?
做幾年考晒試先跳出去
不過唔考試做member都得既
如果甘心之後係firm做細case
我自己之前都打算唔入member就咁做細case都唔錯
睇你點規劃姐

之前咪想搵依行囉
白紙入行人工低過狗
我接受唔到

點分咩section?

咁所以與其係咁點解你唔直接入firm做?
做幾年考晒試先跳出去
不過唔考試做member都得既
如果甘心之後係firm做細case
我自己之前都打算唔入member就咁做細case都唔錯
睇你點規劃姐

明白
做過年幾
冇心機考嗰啲試
quit咗
做過年幾
冇心機考嗰啲試
quit咗

我都應該搵返其他admin算
點解標題改左去叫搵到搵到

唔講都唔覺
希望8月前搵到工返
我想問你地有冇經agent 搵工?
我想問你地有冇經agent 搵工?

offer神
interview神
offer神
聽日又要比西女人折磨
interview 神
offer 神
interview神
offer神
拜下
聽日返工,好緊張
聽日返工,好緊張

這些機會
聽日返工,好緊張

這些機會
祝巴打快啲有心目中嘅offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞